Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Alfa Romeo (https://forum.4tuning.ro/126-masina-mea-alfa-romeo.html)
-   -   Alfa-Romeo GT ... my lady (https://forum.4tuning.ro/126-masina-mea-alfa-romeo/261317-alfa-romeo-gt-my-lady.html)

radu_mihai 29-05-11 22:53

Alfa-Romeo GT ... my lady

6 Attachment(s)
Salutare, sunt nou pe forum, la primul post iar cu aceasta ocazie o sa-mi prezint masina. De putin timp sunt fericitul detinator al unei Alfa GT. Masina e din 2004 versiunea 1.9JTD cu dotari de nivel mediu... zic eu. Personal sunt foarte multumit, masina fiind intr-o stare buna. O sa pun niste poze si astept pareri.

Sir. Kid 30-05-11 10:26

Re: Alfa-Romeo GT ... my lady

Superba! Sa o stapanesti sanatos!

radu_mihai 30-05-11 20:48

Multumesc!

A8 23-06-11 09:14

foarte frumoasa!!am si eu niste intrebari!deci are motorul de 1.9jtd dar nai specificat cp!si sun curios?trage bine masinuta?intreb deoarece am condus un fiat tot cu motoru asta numa avea 101cp si avea cutia pentru traciune nu din aia sport!banuiesc ca a ta este sport si nu se compara!sami spui doar cp si top speed daca se poate!MULTUMESC!!si bafta cu masina !!

A8 23-06-11 09:15

si inca ceva!!doar acum am observat!in poza 5 seamana cu bugatti veyron!!!uitate atent!

radu_mihai 23-06-11 09:55

Ms ms, motorul e un 1.9JTD 16v de 150 de cai dar mai important de atat, zic eu, e ca are cuplul de 305 Nm, destul de sanatos, si deci masina are puterea in orice treapta de la turatii relativ joase 1500-2000, treapta 3 e fantastica... Oricum masina nu e exagerata, e sportiva din multe puncte de vedere chiar si cu motorul pe motorina care pt mine e perfect pentru un uz de zi cu zi.

A8 23-06-11 10:00

multumesc mult!!de cand am vazut topicul tau mi sau schimbat multe!!eu initial vroiam un seat leon 1.8t 180cp!!dar am aflat ca pe alfa gt este un motor tot 1.9 dar e jtdm si are 170 cp!si clar ca viitoarea masina asta este!!si sigur consumul nu e mare!!cuplul este fenomenal!!eu iti multumesc foarte mult!!sa ai noroc cu masinuta si tineo bine ca merita!!italienele sunt cele mai tari!!!:X:X

A8 23-06-11 10:06

nu sti cam ce greutate are masinuta??

radu_mihai 23-06-11 11:29

Nu e rau un seat leon 1.8T, motorul pe benzina turbo e un vis pt cine si-l poate permite. Eu am ales GT-ul in primul rand pt ca e un coupè foarte frumos cu o tinuta sportiva iar in combinatie cu motorul diesel era perfecta pt mine. Cu siguranta sunt alte masini din categoria asta care au performante mai bune sau stiu eu... dar totusi un GT alaturi de un BMW 320 coupe(de ex) iti fura cu siguranta ochii primul. Alfa GT are doar motoare aspirate pe benzina de 2.0 si 3.2 v6(mai exista si 1.8 benzina destul de rar) care este o bijuterie. Versiunea de motorizare de care zici tu este 1.9JTDm de 170 de cai si 330Nm parca si se gaseste pe modelele Blackline sau Sport de dupa 2007 care au si diferentialul torsen Q2 si din cate stiu eu cu motorul asta de 170 de cai masina e presetata la 150 de cai pt un uz normal iar prin apasarea unui buton sport se dezlantuiesc si ceilalti 20 pentru un plus de putere.

radu_mihai 23-06-11 11:31

greutatea e intre 1350 si 1400 si ceva...nu stiu exact

A8 23-06-11 11:34

ai perfecta dreptate in tot ce ai spus!!!pe mine ...ce ma retinea la leon era consumul care am auzit ca e maricel!!oricum tot la alfa cred ca ajung!!e foarte extravagnta si rara pe la noi!!si daca zici ca motorul trage destul de bine e oke!!

radu_mihai 23-06-11 11:58

Eu mi-am ales masina... ca pe o giaca(de ex.) pe care o vezi in vitrina, iti place, o probezi, iti sta foarte bine, esti multumit si gata... fara sa imi fac probleme de genul: ca nu e de nustiu ce firma, ca poate o sa-si piarda culoarea dupa prima spalare, ca poate o sa mi se rupa in cot, ca poate mai au deja altii... astea's prostii.

A8 23-06-11 12:00

foarte corect!!

radu_mihai 07-08-11 12:16

4 Attachment(s)
Photo update...

fLus 08-08-11 13:08

Cel mai frumos model de Alfa Romeo ! Sa ai noroc de ea.

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning