![]() |
CLUJ - povestea
3 Attachment(s)
Scuze pentru intarziere,dar acu am reusit sa scot pozele de pe camera.
Asadar sa incepem povestea noastra. Cu inceputul bineinteles :D ....intalnirea si plecarea din fatza hotelului Decebal Se observa absentza 'fratzilor', care bineinteles ca au intarziat :x si a trebuit sa plecam fara ei :cry: . |
Re: CLUJ - povestea
2 Attachment(s)
Urmeaza drumul....pozele de la pipi nu le am;sunt la Vali :D .
Urmeaza primul popas pozat pe traseul Lacu Rosu,popas mai mult decat necesar pentru ale noastre poponetze zguduite puternic de suspensia sport si drumurile nationale. |
4 Attachment(s)
Pe la pranz ne oprim pentru o binemeritata masa,intr-un loc pe care nu trebuie sa-l ratatzi daca mergetzi pe traseul Gheorgheni-Sovata ;) ....la Basa se maninca extraordinar.
In ultima poza se pot observa si primele efecte ale fasolicii cu ciolan afumat la domnu Chiftel :lol: :lol: . |
3 Attachment(s)
Drumul a continuat fara peripetzii.
Am ajuns la Cluj pe dupa-amiaza. Spre marea noastra surprindere a trebuit sa ne spalam singuri masinile la OMV...a fost tare...8) ..vin si probele...8) ...in afara de a mea care este la Vali...:???: Masinile au iesit impecabil :D . |
3 Attachment(s)
Seara in Cluj...nu intram in detalii :lol:
Sambata dimineatza toata lumea era pregatita si aranjata pentru show. Sperantzele erau mari. 8) Nu stiam inca si nici nu presimtzeam dezastrul :???: |
2 Attachment(s)
Ziua a inceput bine...dupa cum se vede in prima poza :drunk: si a continuat destul de suspect dupa cum se vede in cea de a doua :yikes: .
|
4 Attachment(s)
Situatzia a devenit incendiara o data cu aparitzia fetelor si a publicului (care pe urma s-a dovedit a fi un mare fass :shock: )...publicul...si fetele...:cry: .
|
mai zi, mai zi!!:nervious:
|
3 Attachment(s)
Si iar .... fete .... 8) :oops: 8)
|
atat, aici se termina, la fete?:)
|
2 Attachment(s)
Oprim putzin povestea...ca sa va putetzi trage sufletul :D .
In aceasta pauza mica...am sa va prezint ideea Clujului despre tuning. Pozele vorbesc de la sine :shock: . |
2 Attachment(s)
Si iar .... :shock: :shock:
|
1 Attachment(s)
Oare se poate mai mult de atat :???: ....da... :shock: :shock:
|
Cel mai tare topic de pe forumul asta..Vali vad ce ti-ai reluat meseria, in poza cand stai mai aplecat spre `sticla` lui silviu..te rog sa ma suni :)
|
Zozo ... felicitari .... esti un al doilea Ion Creanga ... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning