Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   20.11.2004 - INDEMANARE - CRONO CV (https://forum.4tuning.ro/70-20-11-2004-indemanare-crono-cv.html)
-   -   CURSA INDEMANARE - LOCATIA PRISMA - 20/11/2004 (https://forum.4tuning.ro/70-20-11-2004-indemanare-crono-cv/2574-cursa-indemanare-locatia-prisma-20-11-2004-a.html)

Lucian 17-11-04 16:15

CURSA INDEMANARE - LOCATIA PRISMA - 20/11/2004

1 Attachment(s)
UNIUNEA NATIONALA PSD + PUR Ilfov in colaborare cu AUTO CRONO si Midnight Racers organizeaza cursa de indemanare la Prisma in data de 20:11:2004 incepand cu ora 11.00
. Cat de curand mai multe detalii . Cursa va incepe la ora 11.00 . Inscrierile incep la ora 09.00. Rog reprezentantii cluburilor sa ma contacteze pentru formulare de inscriere sau sa posteze o lista cu masinile participante . Am atasat o copie a contractului pentru locatia PRISMATOWN parcare . Specific ca incercam sa organizam aceasta cursa de mai bine de o saptamana , multa lume stie treab asta . Deci a nu se interpreta ca ar avea vreo legatura cu cea anuntata de LR & NSL . Nu avem nimic cu ei si sunt asteptati ca orice alt club .

mara 17-11-04 16:25

Pe 20 acum?!!

Lucian 17-11-04 16:28

Da. Scrie in contract .

Hondarul 17-11-04 16:40

Deci pana la urma cum ramane ??? Se imparte parcarea in doua, o sa fie doua indemanari ??? Sau cum ??? Ca, in caz ca nu stiai, sambata este etapa Legal Racing in aceeasi locatie. Da-ne mai multe detalii Luciane.

Unde sa mearga cluburile si cei care vor sa se dea ??? La curse, normal. Dar care sunt alea ?

Lucian 17-11-04 16:46

In contractul atasat apare o singura parcare (toata) si un singur club . AUTO CRONO sunt parteneri Midnight Racers . Prin acel contract AUTO CRONO detine toata parcarea de la PRISMATOWN pe perioada specificata. Nu stiu detalii despre cursa organizata de LR & NSL.

viviesp 17-11-04 16:48

Ne faceti cumva o SURPRIZA si sunteti coorganizatori?
Adica faceti cursa impreuna LR - NSL - MR ???? sau cum???
si de ce ati deschis un nou topic in legatura cu prisma 20.11.2004 cand deja era deschis unul? doar il urmaream pe-ala...

Lucian 17-11-04 16:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"viviesp\"
Ne faceti cumva o SURPRIZA si sunteti coorganizatori?
Adica faceti cursa impreuna LR - NSL - MR ???? sau cum???
si de ce ati deschis un nou topic in legatura cu prisma 20.11.2004 cand deja era deschis unul? doar il urmaream pe-ala...

Nu am primit nici o propunere din partea LR & NSL. Nu pot pronunta o parere a MR pt ca nu s-a discutat aceasta varianta dar in principiu suntem deschisi discutiei. Acel topic a fost deschis de LR & NSL si nu consider normal sa ma bag acolo.

luca 17-11-04 16:59

Unde s-a ajuns, cea mai urata treaba. Asta e viata merge inainte. :evil: :evil:

RoadRunner 17-11-04 17:00

Hai ca asta e deja \"Cascadorii Risului\"... Sa moara 3 arici daca mai pricep ceva ...

B|shOp-VR6 17-11-04 17:01

:weirdface :weirdface :weirdface :weirdface :weirdface :weirdface

Va fi un weekend incendiar :D

Lucian 17-11-04 17:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"luca\"
Unde s-a ajuns, cea mai urata treaba. Asta e viata merge inainte. :evil: :evil:

Ce e urat ? Noi pregatim treaba asta de mai bine de o saptamana , deci cu mult inainte sa se anunte cursa de catre LR & NSL. Pot confirma membrii din alt club , nu MR . Noi am fost socati cand am vazut anuntul lor , dar ne-am vazut de treaba . Am crezut ca Sebastian vrea s ane sperie. Am crezut ca a aflat ce vrem sa facem (mai ales ca el insusi a postat ca stie tot ce vorbim noi) si vrea sa ne faca sa o lasam balta .

COObra 17-11-04 17:04

4SS va merge sambata 20.11.2004 la prisma pentru curse LEGALE.
Speram ca sa gasim asa ceva acolo :roll: . ascunse pe undeva. :lol:
Indiferent de cine sunt organizate.
Daca sunt organizate de LR & NSL & MR - cu atat mai bine
Speram sa nu fie probleme si sa fim nevoiti sa plecam acasa cu coada intre picioare.
Peace !!!!!!!!!!!

ffocus 17-11-04 17:09

asta e de Star-Trek sa mor yo :? :? :? :? :? :? :?

Lucian 17-11-04 17:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Prin actiunea voastra n-ati facut altceva decat sa faceti ca razboiul sa mearga mai departe.

I rest my case !

Hai sa lamurim ceva . Noi am vrut sa facem aceasta cursa cu mult inainte sa fie anuntata . Nu stiu cati vor avea curajul sa recunoasca treaba asta dar sper sa o faca. Faptul ca pana ieri 16.11.2004 nu se semnase nici un contract cu Prisma de catre nimeni , iar noi vineri avea un acord verbal inseamna ca \"facem ca razboiul sa mearga inainte\" ???? Ce ar trebui sa facem pt ca acest \"razboi\" sa se stinga ? Sa nu mai existam ? Sau daca avem in pregatire o cursa si cineva o nunta inaintea noastra sa ne lasam de treaba ? O sa vedeti sambata amploarea acestui eveniment si mai ales cine sunt organizatorii lui de drept! De fapt se vede si in primul post al meu. \"UNIUNEA NATIONALA PSD + PUR Ilfov \"

B|shOp-VR6 17-11-04 17:11

Ce Star-Trek tata... asta bate orice telenovela :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 19:25.

- Copyright 2026 4Tuning