![]() |
Audi TT Roadster
4 Attachment(s)
Audi TT Roadster Pentru TT Roadster Audi ofera doua motorizari: 2.0 TFSI (200hp, tractiune fata) si 3.2 V6 (tractiune quattro). Ambele motorizari pot fi cuplate la o cutie de viteze S-tronic cu ambreaj dublu sau la o cutie manuala cu 6 trepte. |
Re: Audi TT Roadster
prea frumoasa.....e o `barbi`:D
|
sincer primu model de TT nu imi placea deloc........dar asta e dementzial e frumusica foc masinutza.....putzin zis barbi
|
E o masina pt fete , mica si draguta...ca aspect
ca performante e OK.... |
o masina de femei......cu motoare destinate numai si numai barbatzilor :))...tare de tot decapotabila....si performantze la fel de tari
|
mie nu mi-ar strica cu toate ca nu-s fata :)
|
ar fi tare sa se ridice cum e la porche o chestie(pt a avea aderenta)dar pe aia sa fie si semnu ala de frana de mai sus
in rest frumusica masina |
sincer, mai mult imi placea vechea versiune. avea ceva a ei
|
Frumoasa masina arata bine si cu acoperisul si fara...Super jucaria
|
Ce tare e masina e suuuper tare imi place :D sper sa nu se gaseasca aspecte neplacute
|
nush de cand e TT-ul mashina de femei.. intradevar aspectul decapotabilei noi.. e frumushel.. da nu mi se pare de femei..
|
frumoasa frate da sa-ti bagi ****-n ea ce pret obraznic are...43800cip cheala...nu va luati dupa poze ca pielea aia costa vreo 3-4 mii...cu optiuni ajungi la 55-60 de mii si cu leasing si casco de duce 80k+...da-l in cacat ca pana la urma e un rahat de tt oricat de bine arata...la banii astia iti iei 996 turbo cu putini km
|
Ai fi uimit sa vezi ce ieftine sunt optionalele la TT simplu, nu roadster. Treaba este facuta sa suplineasca pretul mare al masinii. El oricum vine cu piele si o piele mai buna costa in jur de 500E ceea ce este super ok.
|
Super aspect...performante bune...mult mai frumoasa decat carianta veche...
|
mai ales motoru de 2.0 L TFSI care consuma putin si alearga grav :p
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:57. |
- Copyright 2026 4Tuning