![]() |
E30 - 2.0 Cabrio 91' CJ-73-RAR
9 Attachment(s)
Salut!
M-am gandit sa va arat si voua ursul care l-am achizitionat anul trecut in aprilie dar din pacate nu prea puteam sa-l folosesc ca nu era inmatriculat. Masina era adusa din germania in anul 2009 si eu luasem din Tg.Mures. Ne chinuiam aproape 1 an ca sa am placute negre :-) dar o meritat ca anul asta in ianuarie am reusit sa obtin mai ales daca ma gandesc la aia ca in carte scrie EURO2 acuma! :D Acuma ursul ii la service ca vroiam sa rezolv partile ruginite si cateva modificari, o sa fie vopsit saptamana viitoare insemnand ca o sa ajung si eu la intalnire in Brasov! Niste dotari: -geamuri si oglinzi electrice -scaune incalzite -prelata automata -motor 2.0 12v stoc -suspensie sport FK -jenti Borbet A Restul o sa vedeti pe poze. Astept pareri si intrebari si chiar sugestii! ;) |
Re: E30 2.0 Cabrio 91' CJ-73-RAR
Foarte foarte foarte foarte tare masina :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Cat ai platit inmatricularea la romani ? |
doamne ce bijuterie , bafta cu ea
|
Quote:
658euro ca si euro2 cu depreciere dar poveste ii lunga pana cand am ajuns la suma asta care prima data era undeva la 8000euro ca si non-euro. ;)) |
Quote:
O sugestie mica a-si avea la masina: sa polishezi mai bine buzele la jante ca in rest nu cred ca ai ce sa ii mai faci :) Bafta iti doresc |
Quote:
bafta in tot ceea ce ti-ai propus! ! ! |
cel mai frumos cabrio pe care l-am vazut
|
merci si aia poti sa-ti zic ca o sa am mare grija ca de aia am luasem si am asteptat atata timp ca sa pot sa o folosesc! ;)
|
wooow....chiar superba...ma pui pe ganduri...
|
Re: E30 - 2.0 Cabrio 91' CJ-73-RAR
Quote:
|
Deci DA! Arata foarte foarte bine! Nu pot decat sa ma bucur pt tine pt alegerea facuta! Numai bine! ;)
|
daca nu confund masina, cred k am vazut-o de vreo 3 ori trecand prin Campia Turzii cu numere galbene de germania. are sau avea cumva 2-3 bucati de banda izolatoare pe soft-top?
superb exemplarul, era in perioada in care aveam si eu ursul cabrio si chiar salivam dupa cum arata pe langa al meu. daca cumva gresesc imi cer scuze, cert e k este impecabil. sa ai noroc de el! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
n-am cu ce sa-l prind. eram doar curios daca este aceasi masina.
cu soft-top-ul gaurit se intampla des din pacate, mai ales sa ti-l taie careva. uite cum arata al meu cand am cummparat masina, prins de grindina:)) a costat ceva sa-l refac. nou este de la 600 E in sus. |
Ai dreptate! Sigur ca eu eram in trecere prin Campia Turzii si masina avea 2-3 bucati de banda izolatoare dar naveam ce sa fac ca asa luasem! Inca mai caut prelata noua dar se rezolva si aia in timp! Si sper ca o sa gasesc! Daca nu strang ceva bani si o sa dau comanda direct din afara!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning