![]() |
VW Golf I - Proprietari
proprietari de golf 1.....prezentati-va masinile aici.....:rolleyes2
|
Re: Prezentare Golf 1.....
ce nebuneala cu golfurile astea
|
3 Attachment(s)
Prezentativa masinile personale suntetm cu toti in stare sa luam poze dupa net.
Eu nu am GTi masina e GLS a avut motor de 1.3 iar acum are un 16v caruia ii lipseste capu de injectie sper ca anu asta sa fie gata |
3 Attachment(s)
Allright sa trecem la titlul topicului
My proud and joy MK1 Gti 1,8 turbo11o - NICE RIDE man altii ? ce golfuri conduceti (1) |
Quote:
|
frumos golf,cred ca o sa-mi iau si eu unul
|
3 Attachment(s)
si al meu.....refacut in totaliate...mai sun mici lucruri de facut......
|
2 Attachment(s)
Un mic hotz .. Gti 110 cp..cat de cat ..
|
Foarte frumoase!!!;)
|
Re: Proprietari de GOLF 1 ...
Salut, sunt Mihai si am un Golf I din 1978, 1100 cm,diesel si are la bord 250.000km.(apartine familiei din 1993, dar acum e masina mea). Acum a cam cazut de tot, consuma mult ulei, benzina, iar partea electrica e varza si nu mai am siguranta ca nu ma lasa undeva pe drum. Vreau sa o fac sa redevina asa cum a fost pentru ca imi place enorm masina asta. Ce trebuie sa fac, de unde sa incep, sa ii cumpar un motor second-hand (aici vine intrebarea de unde sa-l iau ca sa nu ma fraiereasca). Cred ca ati inteles ce vreau sa fac, daca puteti sa ma ajutati va sunt recunoscator.
|
1 Attachment(s)
pai hotaraste-te....este diesel sau benzinar?.....mai intai...demonteaza-l...iti poti face o idee despre cum este tabla...lucru la care ar trebui sa lucrezi mai intai....apoi mecanica...motor..si interior...pune si tu niste poze cu ea...poate ne dam cu parerea..:-) si a mea tot 1.1 are....dar...
|
2 Attachment(s)
Pasiunea mea de o viata "vw golf 1", momentan detin un CABRIO GTI si un 1.5 DIESEL.
|
se mai gasesc piese noi de g 1 in tara? dar tinichigerie usi ,aripi:?:
|
se gaseste absolut orice piesa in tara...absolut orice...
eu...pt golful meu...a luat praguri,aripi fata,pasaje aripi spate...noi noutze...si absolut tot ce am avut nevoie pt mecanica si motor... |
Quote:
-aripi fata-120 lei/buc -prag exterior-35lei -prag complect int-ext-78 lei -pod pedalier-160lei -bucse set roata- 40; 45lei -cap planetara-120lei -amortizoare-170;240lei/pereche fata -pivot-35lei -capat bara-35lei -rulment fata-40lei -rulmenti spate(romanesti)-18lei set/roata -placute frana-30lei/set |
| All times are GMT +2. The time now is 09:22. |
- Copyright 2026 4Tuning