![]() |
BMW Hamann M6 Widebody
10 Attachment(s)
BMW Hamann M6 Widebody Wide bodykit creat de Hamann pentru BMW M6: |
Re: BMW Hamann M6 Widebody
Super ...
Cel mai mult imi place poza 6-a ... cea cu spatele ... Singura chestie care nu imi place la ea e ca este rosie :???: Mergea un gri, negru ... 8) |
hmm.. super masina :D dar totusi cu usile cum faci cand te bagi intr-o parcare si ii mai stramt locu :lol: ?
|
mai mult mi-ar fi placut daca la proiectoare decupa tot locu ala si punea plastin negru ceva nush...
|
fffff frumos dar cum zicea si cineva mai sus ce faci intr-un loc mai stramtorat?
si parca mergea un alt eleron nu? |
bmw-ul tot bmw ramane ..............
|
e misto dar parca ii lipseste ceva!
|
:o ma face sa :(( dar nu am ce face tre sa ma oftic in continuare
|
despre masina ce pot sa spun ca e un alt bmw superb din toate unghiurile bravo celor ce au construit asemenea bijuterii shi sper sa mai con struiasca
|
e f.frumos .. se potriveste perfect pe m6 ... lsd-urile nu sunt asa stralucite pe bmw ..
... iar la parcari ... iesi pe geam :D |
ce-mi placeeeeeeeeeeeeeeee:):))
dar parca s-au uitat in curtea inamicului mercedes ca seamana cu kitu' dtm. parerea mea |
Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice.....:twis ted:
|
E prea frumoasa.....e incredibila.....no comment :shock:
|
Ce tot o dati de gard cu parcarile ? Chiar iti trebuie mai putin loc decat daca le-ai deschide normal .
|
Doamne deci:shock: :shock: :shock: ............e super marfa dak ii punea si alt eleron era si mai si oricum este bestiala M6RuleZzZzZzZzZ
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning