![]() |
SUPER MASINA IN ORADEA !!! UNICATA IN ROMANIA !!!
3 Attachment(s)
Aceasta masina o poti vedea pe strazile din Oradea ( doar cand e vreme buna ) .... :-))))) !!!
Dupa mine,masina e unicata in Romania...nu am mai vazut,si nu am mai auzit de o asemenea masina in tara....uitatzi-va la poze ca nu aveti ce pierde !!! |
Not true! Nu e unicata! Si in Craiova sunt 2 astfel de exemplare.
|
:)
eu sincer nu am mai vazut si nici nu am auzit de o asemenea masina...trimite-mi si tu cateva poze pls daca potzi sa le pun in colectia mea !!! merci
|
Poze n-am. Daca cineva din Craiova, care venea la VTM-uri, vede acest Booghy (cred ca asta e), poate confirma.
|
marfa ,dar am vazut si eu in bucuresti una,cu barile sau cusca de protectie cromate,motor de broscuta(parca),ce mai, super adevarata :twisted: :shock: :D
|
mda , stiu si eu una in buc deci nu-i unicata , peace
|
am vazut si eu una in Timisoara,deci nui unicata...
|
am vazut vreo 3 si in bucuresti
|
de la unikat....mai este mult eu personal...am vazut vreo 2 pe la mare..si in timisoara.am vazut unu... :D
|
mdea...eu nu inteleg ce va agitati atat....nu vad nimic special
|
Si eu am vazut una pe galben la mare, in Neptun acum ani. Arata interesant dar nu vad la ce este folositoare. :)
|
Ce e atata agitatie ma la o asa masina ..... :evil: :!:
Sunt multe astfel de masini in Romania :!: Deci in final NU ESTE UNICA :!: |
Re:
Quote:
|
Am vazut pe la mare vre'o 6 asta-vara! :)
Comfirm eu k exista si in craiova, cel putin una... (eu una am vazut, poate sunt mai multe) |
Toto si eu am vazut in Craiova pe timpul veri vro 3 astfel de masini..
Una avea nuamr strain si celelalte aveau numar de Romania :twisted: :!: Eream cu unu care avea telefon mobil cu camera si am facut poza la una (una din alea din RO) Da nu mi-a trimis si mie poza ... o sa il intreb daca o mai are si o pun pe site ... :wink: :!: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning