![]() |
E36 - 323i / Un nou inceput :D
3 Attachment(s)
Azi am schimbat "babutza " mea cu una mai tinerica :D si mai vioaie (fosta este e36 - Han-ul visiniu" este pe aici pe forum..)
Masina este un 323i din 96 automata (ma deranjeaza) - pachet exterior M - semi-piele, neagra cu un albastru - trapa electrica in 2 pozitzi - obc mic - clima digitala - toate geamurile electrice - 2 airbag - jante replica M6 (fatza 17' spate 18') ... dk mai imi aduc aminte ceva o sa completez :D pe viitor vrea sa ii skimb / pun - angel eyes - ploape - grile negre - obc (pt k e stricat displayu) - un semnal pt k este galben si unu alb - suspensi - eleron luneta - geamuri fumuri - evacuare (mai tz ) - dusa la un 2.5 normal - o cutie manuala si altetele :D azi am inceput cu mici modificari - scoase toate semnele de M de pe portbagaj si pe la motor - grilele de aerisire dupa aripi - semnu cu 323 - reparat un proiector - reparat capacu de la benzina ca statea deskis - am scos stikerul de pe capota pe data de 15 aprilie vin in romania si sunt in cautare de - un semnal alb pe partea dreapta - ploape (preferabil gri) - angel eyes ccfl - eleron luneta (preferabil gri) cateva poze facute de fostul propietar si furate de mn de pe site-ul pe care erau puse :D @ maine o sa vin cu ceva poze noi |
re: E36 - 323i / Un nou inceput :D
super noua jucarie :) Nici nu mai ai sa-i faci chiar asa de multe. Ai grija de ea!
|
5 Attachment(s)
cateva poze facute azi cu telefonu
|
Efrumoasa ma masinaa...
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult;) |
ms frumos ... si tu pe a ta :D
|
mai trebuie buza la bara fata si lasata putin pe fata :D
|
Re: E36 - 323i / Un nou inceput :D
@ nosfer : o sa pun lipu , plasa si canalele de aer pt k nu are ....
azi am skimbat uleiul si o mica verificare ... trebui alte placutze pe spate |
Presupun ca nici pe asta nu o treci pe stanga....:)
|
frumoasa pisica
bafta cu ea! |
Frumoasa masinutza :P o stiu personal merge bine , succes la ce ti-ai propus sa-i faci
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
cateva poze de azi cu babutza ... cam barcutza pe faza dar o sa retushez :D
@ am skimbat grila pe fatza si stergatuarele |
frumoase pozele :P , normal doar sunt facute de mine :)) am participat si eu cu ceva :P
|
Frumoos... dupa ce rezolvi cu suspensia un Eleron nu ar strica :-P
|
7 Attachment(s)
Cate'va poze si cu interiorul ... sunt cam neclare
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning