![]() |
Vand VW Corrado
6 Attachment(s)
Vand VW COrrado din 93 . motor de 1.8 kompresor , 190 cp , sistem audio de 1000w evacuare borla ....las pozele sa vorbeasca.... mai multe detalii la id-ul de mess I_Am_Rock_Racer
|
Re: Vand VW Corrado
si un pret??
|
super masina !!
|
dap e super mashina dar pacat ca nu are nr de ro.
nusj daca mai poti face ceva cu ea..... |
3000 E ! Se poate inmatricula din Ianuarie ...da poti sa circuli cu ea asha
|
adika mai bine gasesti niste acte la noi sa recarosezi, ca inmatricularea de dupa ianuarie inseamna niste multe mii de oiro (din ce vehiculau pana acum)
pacat |
Cand pot sa o vad?
Actele pe numele cui sunt? Da-mi te rog numarul tau de telefon. |
0726564091 ...nu te costa asha mult sa o inmatriculezi...e motor de 1,8...ce o sa coste mult o sa fie la motoare peste 2000 ;)
|
Dupa noile taxe o sa coste 3.606,12 euro.http://autoclick.ro/modules.php?name...lculator_mediu
|
Eu am sunat la numarul de pe auto...t.Si omul mi-a spus ca e vanduta.Sa inteleg ca tu o ai de la el sau cum?Azi am sunat la el si numai stiu daca e acelasi numar.
|
Gata ...am vazut e alt numar de telefon.Pai.. eu vreau masina dar daca tu doar ce ai luat-o care e treaba?
|
poate ca n-a stiut de la inceput cat sunt taxele de inmatriculare in 2007 :)
|
Nu e acelas numar...asta e nr meu...daca vrei sa o cumperi astept tel tau...masina poti sa o vezi pe lg city mall...daca nu mai vrei sa cumperi....uuuuuuuuppppppp
|
masina a fost la vanzare cu 2500 e neg (omu a zis 2200-2300 ultimu pret)... acum e 3000
|
Stie el de ce cere 3 mii ... nu mai postati tampenii doar cei care sunt cu adevarat interesati de masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:28. |
- Copyright 2026 4Tuning