![]() |
Richard Burns Online
Buna la toti..Sunt nou pe forum dar un fan inrai la auto si jocuri auto..Joc de foarte mult timp RBR si de curand am auzit ca se joaca si online...rugamintea mea e sa imi spuneti tot ce trebe sa downloadez si de unde...va rog din tot sufletu ca ador acest si joc as vrea sa vad cum e online:D:D
|
Re: Richard Burns Online
....salut si eu ma joc de mai demult si stiam ca sunt niste pluginuri...parca de pe niste site-uri cehesti si unguresti.....nu mai stiu da-i si tu un "sarci" pe Gagal;)
|
Am dat dar tot nu am gasit..rog pe cineva sa posteze link-uri si sa imi explice
|
Chiar nu stie nimeni?
|
*BUMP*
|
|
Salutare, si eu joc RSRBR de vreo 2 ani! Un adevarat simulator, din punctul meu de vedere este cel mai reusit! Nu te plictisesti de el... mai ales ca are f multe trasee si masini si este online!!!
|
asa e :D
hai ca sigur mai sunt cativa pe aici care se joaca:???: apropo danezu'le ce nick sau numar ai pe rallyesim? |
Nr meu este 5625! Ar trebui sa facem cu totii o sesiune...
|
Niste filmari...
https://www.youtube.com/watch?v=QUJFW...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=HOAmlobgckk Sper sa trezeasca interesul !!! |
Eu sunt primul roman sub tine in clasament 8) 2231 allex_mba
Tu ai volan sau mergi din tastatura? ca mine:oops: |
Anul asta nu facut nici o cursa oficiala ca sa mai acumulez puncte.... Ultima cursa oficiala a fost anul trecut prin octombrie. Joc cu volan.
|
Stie cineva cum pot sa pun alte harti in RBR?
|
Ai deja BTB Country Pack si vrei altele? Pentru ca acolo sunt destul de multe speciale noi (inclusiv cea din sibiu :oops:)
Pentru BTB instalezi linkul de mai de sus pentru altele nu ma pricep:) Voi patiti sa vi se mai blocheze jocul la sfarsit cursei, acolo unde salvezi reluarea? E foarte enervant sa patesti asta in campionat si am adunat cateva abandonuri din aceasta cauza :cry: |
Quote:
Daca poti, te rog sa imi dai un link-ul cu BTB Country Pack si sa ma indrumi cum sa il instalez....daca nu ai timp, atunci poate sa se ofere altcineva. Multumesc anticipat. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning