![]() |
Comenzi ebay accesorii interior
5 Attachment(s)
Pot aduce de pe ebay urmatoarele accesorii de interior:
- Inele bord golf 3 cromate pret 110 lei - Pin doors pentru 4 usi pret 70 lei - Manere cromate pentru 4 usi pret 130 de ron Dureaza cam 5-10 zile lucratoare sa ajunga in romania. Plata se face in avans, deoarece nu doresc sa dau comanda iar cumparatorul sa se razgandeasca si sa raman cu ele. Eu le voi livra prin posta romana spre cumparator Pot aduce orice de pe ebay daca vanzatorul accepta sa trimita in romania. Asa ca astept si alte comenzi din partea voastra |
Re: Comenzi ebay accesorii interior
Nu-s rele deloc preturile, m-as baga si eu la inele si manere. sunt din plastic sau din metal?
|
Asta scrie la manere:
"Chrome Polished Inner Door Handles High Quality Heavy Duty Release Perfect Fit Easy And Fast To Install Complete Setup 4 Handles The brand new door openers for VW Golf & Vento MK3. Chrome adonized, highgloss and highgrade inner metal handle. These door accessories give your car an unmistakably authentic custom appearance." |
Facem o modificare de pret:
- Inele bord golf 3 cromate pret 100 lei - Pin doors pentru 4 usi pret 70 lei - Manere cromate pentru 4 usi pret 120 de ron Id: croco892002 Tel: 0769812902 |
Valabil
|
Valabil!
|
Transportul in tara e inclus in pret ?
|
Se mai adauga 5 lei transportul. Comenzile se pot face si cu avans 50%
|
Multumesc.
In acest caz prefer sa le comand direct de pe eBay la jumatate pret. |
Se poate comanda si pe adresa ta direct si asa scapi de transport.
In continuare valabil. Aduc orice produs de pe ebay cu conditia ca vanzatorul sa trimita in romania. Restul detaliilor le discutam pe privat. |
La licitatii te bagi ?
|
daca imi spui suma maxima pentru care sa licitez da. Numa ca e nebunie acolo in ultimele minute:lol:
|
Quote:
Multumesc ! |
Ma poti contacta oricand. O seara buna !
|
daca mai ai p cineva cu golf in 2 usi si vrea sa se combine la pin doors,da-mi un pm
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:23. |
- Copyright 2026 4Tuning