Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Discutii/sugestii pe baza battle'ului tematic (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/248158-discutii-sugestii-baza-battleului-tematic.html)

robbyxX23 20-03-11 22:54

Discutii/sugestii pe baza battle'ului tematic

Hello,
Azi cand stateam si ma gandeam la actualul challenge cu Chevroletul, mi`a venit o mica idee, propun sa se faca un battle lunar sau cel mult la 2 saptamani ,sa se poata lucra si la cel saptamanal, un battle cu o anumita tematica fara o masina stabilita [daca doriti sa fie un battle cu o oarecare asemanare intre lucrari, sa fie pus doar un background pe care sa il foloseasca cu totii], cum ar fii battlelul tematic de luna aceasta sa fie rat style,drift,expo,etc daca e sa luam asa, sau bmw, vw, audi,etc daca e sa o luam pe un anumit brand, fiecare user participant alegand orice model din gama brandului ales si sa il modifice. De ex: din gama bmw un user ia e30 .. altul e36 .. altul e24.. [fiecare cu masina care ii inspira mai multa creativitate]

Pareri?

[Daca nu am postat unde trebuie, rog sa`mi fie mutat postul.]

CrazyMan 20-03-11 23:18

Re: Challenges

Quote:

Originally Posted by robbyxX23 (Post 4186321)
Hello,
Azi cand stateam si ma gandeam la actualul challenge cu Chevroletul, mi`a venit o mica idee, propun sa se faca un battle lunar sau cel mult la 2 saptamani ,sa se poata lucra si la cel saptamanal, un battle cu o anumita tematica fara o masina stabilita [daca doriti sa fie un battle cu o oarecare asemanare intre lucrari, sa fie pus doar un background pe care sa il foloseasca cu totii], cum ar fii battlelul tematic de luna aceasta sa fie rat style,drift,expo,etc daca e sa luam asa, sau bmw, vw, audi,etc daca e sa o luam pe un anumit brand, fiecare user participant alegand orice model din gama brandului ales si sa il modifice. De ex: din gama bmw un user ia e30 .. altul e36 .. altul e24.. [fiecare cu masina care ii inspira mai multa creativitate]

Pareri?

E o idee buna , acum sa vedem cine se baga ... eu m-as baga.

cannonball 20-03-11 23:21

Re: Challenges

Quote:

Originally Posted by robbyxX23 (Post 4186321)
Hello,

Pareri?

+1...foarte misto ideea

Rares_CRM 21-03-11 06:31

Re: Propunere battle

Este o idee buna. Putem sa o punem in aplicare, numai sa fie participanti. :)

Gutuie 21-03-11 11:01

Si eu ma bag ! :D

Yackone 21-03-11 14:46

i'm in...cat pot;)

Manson 21-03-11 14:49

idem Yackone

denees 21-03-11 18:59

Ma bag si eu.

Gabi 21-03-11 19:02

M-as baga si eu, daca ma primiti :)

Yackone 21-03-11 19:12

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 4188720)
M-as baga si eu, daca ma primiti :)

hai hai...ca deja e praful de 2 degete pe tine:lol:

CrazyMan 21-03-11 22:31

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4188747)
hai hai...ca deja e praful de 2 degete pe tine:lol:

zi-i sa nu stranute inspre noi ca nu mai gasim iesirea ... :D

robbyxX23 22-03-11 11:57

Eh, vad ca sunt si eu bun la ceva.. :lol:

cannonball 23-03-11 22:35

Am putea face asta in saptamana in care doar se voteaza la saptamanal....ca un fel de alternativa de lucru in saptamana respectiva.Ce spuneti?

Yackone 23-03-11 23:58

ok s-a stabilit ca facem acest tip de battle saptamanal... Propun sa facem un topic separat, gen battle saptamanal tematic... Vin si cu prima propunere... sa fim patrioti incepem cu autohtona noastra dacia...indiferent de model...;)

Rares_CRM 24-03-11 09:47

Am dat drumul concursului!
Prima saptamana, tema propusa de Yackone, DACIA.

Topicul il gasiti aici :arrow: click

Spor la lucru!

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning