Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   va prezint pe fata mea!... (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/24807-prezint-mea.html)

marean_cpr 06-10-06 17:16

va prezint pe fata mea!...

6 Attachment(s)
ce as putea sa-i mai fac?

marean_cpr 06-10-06 17:39

Re: va prezint pe fata mea!...

cine poate sa-mi spuna si mie ce face mai exact pop off-ul sau blow off-ul...si daca as vrea sa pun pe motorul meu 1.8T 210 cp mai tre sa fac vreo modificare...

vlad_Mafiotu 06-10-06 18:32

nush sa`ti raspund la intrebare da mashina e belea .cat te`a costat bijuteria asta ?

marean_cpr 06-10-06 18:39

19500 euro...la 8700 km...primul proprietar luata de la o reprezentanta din italia

vlad_Mafiotu 06-10-06 20:35

ai luat`o f bine tzinand cont ca avea 8700 de km .

Mandella 06-10-06 23:30

super frumoasa
are cam de toate...ce sa-i mai faci :D:D:D
poate ceva stopuri fumurii, angel eyes si cam atat
asta dc nu esti maniac ;)

baghy83 07-10-06 01:40

super masina.ai putea sa-i dai talpa si daca nu te multumeste deplin te orientezi dupa

CatalinM6 07-10-06 09:46

afurisita masina :)...felicitari!!!

Ciosmi 07-10-06 10:37

:tenisclap :dribble: Foarte frumoasa!
Sugestie...poti sa ii pui niste stopuri de la FK...pe fond negru sau rosu...!oricum masina arata super!

marean_cpr 07-10-06 14:27

eu ma gandeam la un kit de suspensii hidraulice...ca asha de modificat ar foarte multe...dar in primul rand vreau sa-i pun blow off-ul dar nu stiu foarte bine ce face mai exact si daca mai trebuie sa modific ceva...din cate am inteles scoate suieratul acela la schimbarea vitezei...poate si un flash...

marean_cpr 07-10-06 14:35

dar cel mai bine ii pun un kit de leon normal stock...jante mai mici si dupa aia ma iau dupa smecherii cu Bmw-uri ca se tine de nu se poate...si face mari surprize...asta pana nu imi gasesc nasu

Swat-Cat 07-10-06 17:01

oricum incearca sa nu il faci sorcova:)...e pacat...da faci modificari discrete... la motor se fac usor modificarile...

marean_cpr 07-10-06 17:35

Quote:

Originally Posted by Swat-Cat (Post 578349)
oricum incearca sa nu il faci sorcova:)...e pacat...da faci modificari discrete... la motor se fac usor modificarile...

te referi la faptul ca vreau sa-i pun kit-ul de leon normal?:D

needBrain 08-10-06 13:50

vezi ca daca-i pui jante mai mici s-ar putea sa nu mai pleci de pe loc cu ea
si cam la 3-4 plecari mai in fortza sa schimbi cauciucurile ;)

sistemele de valve blow-off nu necesita modificari ale motorului,cunosc cazuri cand cu masini in garantie si-au pus.intr-adevar ele provoaca suieratul ala la schimbarea de viteza,dar rolul lor este de a elimina turbo-lagul
daca vrei doar suierat iti poti pune un blow-off simulator..si ai doar fass-u ala

Eugen_TL 08-10-06 14:13

eu i-as scoate semnul chinezesc de pe capota..(parca asa vad eu) alte jenti,geamuri fumurii,faruri(nu angels) si stopuri si un eleron dragut

All times are GMT +2. The time now is 23:30.

- Copyright 2026 4Tuning