![]() |
E36-sedane
2 Attachment(s)
a mea pisica acum 2 ani de zile dupa multe cautari prin germania in sfarsit am gasito an 1994 e36 1.6 105cai geamuri electrice oglinzi electrice am cautat o masina cat mai stock in prezent masina a luat putin o alta forma
|
Re: E36-sedane
Felicitari... pune mai multe poze
App de ce ai cautat cat mai stoc? Depreciere? |
in prezent masina a primit toata bucsaraia si articulatia noua suspensie sport jante pe 17 proiectoare si un set angel eyes xenon pe faruri si proiectoare un eleron de luneta si portbagaj o toba sport care urmeaza a fii data jos.la interior scaune recaro piele +bancheta fete de usi cusatura indivifuala volanul refacut obc mic mansonane schimbator si frana de mana facute la cosmin in valcea.o sa urmeze o mica sedinta foto.astept pareri si sugestii.
|
de ce cat mai stock ? nu am vrut sa iau o masina facute dupa gustul altuia ci sa o fac dupa gustul meu.!
|
Quote:
|
mi se pare mie sau pe fata ai J'u mai mare la jante decat pe spate?
app: frumoasa masina! |
Quote:
|
Frumoasa pisica ta ;) Imi place ca ai luat-o stock pt tine, sa o faci cum iti place! Motoru e cam micut, mergea un 1.8. De ce dai jos toba? Pui ceva care suna mai bine sau nu-ti place zgomotul? Asteptam sedinta foto :D
|
Quote:
|
daca stie cineva unde se intalnesk baietii cu bmw-urile?sa-mi zica si mie sa fiu prezent:D mai ales acum ca ninge un cerculet 2 3
|
mergi si tu prin parcari la hipermarketuri :)) .
|
Quote:
|
Quote:
|
dami un buzz joi seara sa-ti spun unde sa vi..vineri
|
auu ca nu pleaca de pe loc cu jante de 17 si motor de 1.6:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
- Copyright 2026 4Tuning