![]() |
Caut proprietar :) 320
7 Attachment(s)
Caut si eu un proprietar pentru pisicuta asta , e cineva interesat ? FULL options (fara geamuri pe spate :( )
|
Re: Caut proprietar :) 320
daca o dai spre adoptie o iau eu !
ON : frumos exemplar , UP |
full options...:))))))))zici tu asa,nu?ca da bine
|
daca pentru adoptie facem si un contract de 2900 e :)) cu cea mai mare placere
|
poi nu cred ca da bine da , are cam de toate ce ar putea avea in anul ei . ce ar trebui sa aiba si nu are :)?
|
Full fara :):):) : OBC, Clima dubla, ASC, airbaguri laterale, Tempomat, geamuri elec. spate, perdeluta luneta.....numai ce m-am incalzit:):)... vrei sa incep?:):):)
+ ca e facelift asa ca nu ai scuza "pentru anii ei are cam tot ce se putea inafara de geamuri":):):):) App esti taximetrist?:):) |
clima dubla are , asc nu exista in anul ala pe masina asta din cate stiu eu .....:-j cred ca tapiserie piele , incalzire inscaune , dublu clim , jante , srs , abs , trapa , proiectoare , comp . bord , geamuri elec , oglinzi elec. helio. , senzori parcare , carlig recmorcare det. , cotiere fata -spate, husa schiuri , ...... sunt destule pentru anul ei , acuma ca vrei tu sa te dai interesant si ma intrebi daca are asc :)) .....ce vrei la seria 3 din 94 ? navigatie , panorama ? masaj in scaune ? Si nu nu sunt taximetrist , dc? :)))
|
Prietene nu ai spus anul....doar acum.. dar unde e computerul de bord daca nu ai OBD ?:):):)
jantele aftermarket, geamurile fata elec, carlig si husa schiuri chiar asta crezi ca te face full pentru 93?:):) trusa medicala si de scule full nai?:):):):):):):):) App eu ma refeream la clima digitala..... dar daca e din 93 atunci nu ai cum Si eu stiam ca nu s-au pus inca grile cu nari de facelift in 93.. ce ai facut cu ea ai lovito?? Dar cum a ajuns bara fata de facelift pe non-facelift?:):) Explicatia tuning :):) ?https://www.4tuning.ro/alte-stiri-aut...iele-7978.html O seara faina |
asa am luat o din germania cu grile cu tot .aaa am uitat sa zic , are si cric masina in dotari ;) , frate eu ti am zis ce are pe ea masina , si da carligul si husa aia de schiuri nu se afla la toate matzele ;) deci sunt niste optiuni :)
|
P.S. cu antena aia prinzi si computerul de bord? Sau inca nu a aparut in 93 computer de bord?:):)
Trebuia sa spui... daca a fost schimbat la ea grilele si bara s-au vopsit si pragurile in culoarea masinii:):):) aa si s-au schimbat semnalele portocalii cu unele faceliftate:) |
Frate tu tii neaparat sa ma enervezi ?:)))))))))) e in bord :))
|
94' , nu antena aia e pt navigatie , si o mai folosesc si la frigarui din cand in cand ,deci mai are o optiune :)
|
Eu vad un ceas in locul lui.... sau nu vad bine ?:):)
Vad ca scrie in spate M power....si un M :)... e de la optionalele astea full?:):) |
"FULL options (fara geamuri pe spate ) "
pana acuma se zicea full fara piele...probabil are si cip+soft.nu stiu cum de aveti tupeu pe un forum sa postati asemenea anunturi.doar pielea,ac si geamurile electrice inseamna full pt unii. |
vad ca esti cam frustrat baietas...are si cip pe ea , si da e full care e problema ta ? e full pentru varsta aia ;) te ampupat si vezi ti de treburile tale , esti si tu cunoscator acuma :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |
- Copyright 2026 4Tuning