Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - ...325...nimic nu mai conteaza (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/233006-e36-325-conteaza.html)

bmw_motorsport 14-01-11 21:32

E36 - ...325...nimic nu mai conteaza

3 Attachment(s)
in sfarsit simt ca traiesc din nou!!!!...dupa tentativa nereusita de adaptare la criza asta cu acea sufragerie numita leganza am hotarat ca e timpul sa revin la unica si vesnica mea iubire....asa ca am inceput cautarile si am reusit sa achizitionez unul din putinele lucruri care ma fac sa simt ca traiesc cu adevarat in concordanta cu posibilitatile mele financiare actuale...asa ca am zis....smf in ea de criza....direct 325 iau....si am luat:lol:
sunt multumit de ea cum trage....maine o sa am timp mai mult sa o mai bibilesc...sa o verific......o spalatura....si ceva poze
plange urgent dupa o colantare capota plus plafon...asa ca astept ceva oferte...iar urmatorul pas va fi bara de M....restul pe parcurs....momentan sunt numai vise....traiasca BOC

AlexSpeed 14-01-11 21:43

Re: E36...325...nimic nu mai conteaza

frumos interioru dar cred ca ar merge o curatare.Eleronul il pastrezi pe masina?Sa stapanesti sanatos!

jakal 14-01-11 21:44

sa moara baietii ce pedale are...:lol::lol:
d-alea de dacie....:))

hai ma ca arata bine...nu mi-ai zis ca e coupe....:???:
maine seara ii facem botezul....:lol:

Maniak22 14-01-11 21:49

Frumos frumos..... daca o colantezi cum spui va fi un frate mai mic de al lu' texu :):)

Interesant schimbator si frana de mana :):):)

bafta la ea

bmw_motorsport 14-01-11 21:53

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3986261)
sa moara baietii ce pedale are...:lol::lol:
d-alea de dacie....:))

hai ma ca arata bine...nu mi-ai zis ca e coupe....:???:
maine seara ii facem botezul....:lol:

hahahaha...sa moara baietii de am vazut pedalele pana acu'.....eram prea ocupat cu ele:twisted::twisted:
a durat cam mult tranzactia....o plimbare scurta...ca e gazu' scump....si gata vere....fugi....maxim 20 de min:lol:

fi sigur ca eleronul va zbura....pedalele...volanul si frana de mana....si mai vad eu ce:rolleyes2...incet incet...ca nu m-a sunat tzociu:lol::lol:

AnDrEiCa 14-01-11 22:18

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3986215)
in sfarsit simt ca traiesc din nou!!!!...dupa tentativa nereusita de adaptare la criza asta cu acea sufragerie numita leganza am hotarat ca e timpul sa revin la unica si vesnica mea iubire....asa ca am inceput cautarile si am reusit sa achizitionez unul din putinele lucruri care ma fac sa simt ca traiesc cu adevarat in concordanta cu posibilitatile mele financiare actuale...asa ca am zis....smf in ea de criza....direct 325 iau....si am luat:lol:
sunt multumit de ea cum trage....maine o sa am timp mai mult sa o mai bibilesc...sa o verific......o spalatura....si ceva poze
plange urgent dupa o colantare capota plus plafon...asa ca astept ceva oferte...iar urmatorul pas va fi bara de M....restul pe parcurs....momentan sunt numai vise....traiasca BOC

Tare prezentarea:lol::lol:

bmw_motorsport 14-01-11 22:24

:sad:
Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3986399)
Tare prezentarea:lol::lol:

multumesc....e venita din suflet....numai eu stiu ce simteam cand venea vinerea seara

ady_viteza 14-01-11 22:26

Bravo mah:D....bine ai revenit in club;)
Ma bucur ca ai inceput sa gandesti cum trebuie....sper c-ai scapat de tractoru' ala pe gaz:D
Bafta cu pisica...nu arata rau dar ai ceva de munca la ea s-o faci sa arate cum arata ursu' rosu:D

AnDrEiCa 14-01-11 22:26

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3986422)
:sad:

multumesc....e venita din suflet....numai eu stiu ce simteam cand venea vinerea seara

Stai ca eu acuma m-am uitat mai bine la poza:-) .Vad ca are nr de Nt ,e luata din Piatra sau din alte imprejurimi?Ca nu tin minte sa o mai fii vazut prin oras daca e din Piatra Neamt

MIHAI_NEBUNU 14-01-11 22:27

felicitari pt achizitie sa o vedem pe strada . daca ziceai ca vrei pisica ti-o dadeam eu pe a mea (are mult mai multe dotari ) fara motor ca eu vreau urs

bmw_motorsport 14-01-11 22:35

Quote:

Originally Posted by MIHAI_NEBUNU (Post 3986445)
felicitari pt achizitie sa o vedem pe strada . daca ziceai ca vrei pisica ti-o dadeam eu pe a mea (are mult mai multe dotari ) fara motor ca eu vreau urs

de unde sa stiu boss ca o dai...plm..te combinai cu eleganta?....ca la capitolul cash nu aveam nici o sansa...asa am facut schimb....
maine seara va fi pe strada....si sper ca mult timp de aici incolo....

aditza...una peste alta...doua peste mine....a iesit bine asa;)

iar masina e luata de la bucuresti....nu mai e de ceva timp pe acolo prin neamtz
ce sa zic...arata mult mai bine in realitate decat in poze....iar sunetul.....offfff....cred ca e lucrul care imi lipsea cel mai mult.....straight six:twisted::twisted:

crysty.bobok 14-01-11 22:35

Frumoasa noua achizitie ! Fostul tau urs e acum in brasov pe aceeasi strada cu mien il admir in fiecare zi !!!!

Bafta cu matza !!!

bmw_motorsport 14-01-11 22:39

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3986473)
Frumoasa noua achizitie ! Fostul tau urs e acum in brasov pe aceeasi strada cu mien il admir in fiecare zi !!!!

Bafta cu matza !!!

da boss...stiu ca e in brasov...toata lumea il admira....s-a pastrat bine animalul:lol:

ioan_francezu 14-01-11 22:43

Tare masina, am vrut sa o iau eu, dar omu nu avea cartea.. i-am zis sa ma sune cand face rost de ea... si pauza... Chiar imi place mult masina, sa o stapanesti sanatos.

optimus 14-01-11 22:44

Sa ii tocesti cauciucele:lol: cat mai repede
pacat ca nu ai mai cumparat E30, si nu imi pot da seama de ce e36 cu motoare mari nu au AC ,etc dar are OBC mare?

All times are GMT +2. The time now is 21:19.

- Copyright 2026 4Tuning