Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 30.10.2004 (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004.html)
-   -   cum a fost la cursa ? (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004/2319-cursa.html)

Bubu_021 30-10-04 16:56

cum a fost la cursa ?

din pacate nu am putut sa ajung la cursa, si mai sunt si altii ca mine, asa ca va rog povestiti-ne si noua aici cum a fost la Prisma. Banuiesc ca la ora asta s-a terminat deja.

Al3xius 30-10-04 17:00

vezi ca mai e odata subiectul asta! :wink: :lol:

Bubu_021 30-10-04 17:07

damn IE 5.6 ..... i should use netscape navigator. rog moderatorii sa il strearga pe celalalt.
ps. vrem si poze :)

Hazbulatov 30-10-04 17:53

Am fugit de la munca sa mai prind cursele si ................. am ajuns prea tarziu :( :( sper sa ajung simbata sau duminica care vine :twisted:

orlando 30-10-04 22:40

a fost super

Cel mai mult mi-a placut de WAY ala kiar a facut show!dar au fost uni cu e GGN care nu s-a dat chiar daca avea masina super tare!I-a dat WRC la cerculetze pana i-a spart cauciucu(sau ma rog era pe camera)!a fost tare si faza ca trabantele alea au facut pe multe masini!In concluzie a fost marfa dar daca se dadeau toate masinile care erau in parcare acolo!constantzenii cu solentele au fost shmekeri mai ales ala cu aia rosie!Sincer cine e a ratat sa-si dea cu pumni in cap(ca a fost tare :lol: !in legatura cu vectra aia galbena e tare facuta si ti-neti-o tot asa fratzilor ca suntem pe drumul cel bun!si apropo ideea cu ascunsu nr. de inmatriculare e tare si sa stiti ca are un rol anume...

x-28-TRA 30-10-04 22:57

yuhuu eu sunt cu solenza aia rosie(tra) :)))))

F_L_R 30-10-04 23:21

Sincer i-mi pare rau ca nu ai fost pe podium. Meritai!!!!!!!!!!

EvLSant0S 30-10-04 23:33

Re: a fost super

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
Cel mai mult mi-a placut de WAY ala kiar a facut show!dar au fost uni cu e GGN care nu s-a dat chiar daca avea masina super tare!I-a dat WRC la cerculetze pana i-a spart cauciucu(sau ma rog era pe camera)!a fost tare si faza ca trabantele alea au facut pe multe masini!In concluzie a fost marfa dar daca se dadeau toate masinile care erau in parcare acolo!constantzenii cu solentele au fost shmekeri mai ales ala cu aia rosie!Sincer cine e a ratat sa-si dea cu pumni in cap(ca a fost tare :lol: !in legatura cu vectra aia galbena e tare facuta si ti-neti-o tot asa fratzilor ca suntem pe drumul cel bun!si apropo ideea cu ascunsu nr. de inmatriculare e tare si sa stiti ca are un rol anume...

muahahahha :D \"ala\" cu ggn , are o masina MARE , dupa cum ai vazut.. k ? mai greu ptr indemanare... in fine , masinutza aia , ford-ul ala SIERRA :D are cutia hidramata... intelegi ? mai greu... cu jaloane etc... insa viteza/burn/cerc e numa` buna , nu ?

x-28-TRA 30-10-04 23:41

merci mult... Florica...apreciez gestu tau de a ne ajuta...dar.. daca .... timpu zice ca baiatu cu solenza alba a fost mai bun... ce sa`i faci

CT-87-ADY 30-10-04 23:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"
Sincer i-mi pare rau ca nu ai fost pe podium. Meritai!!!!!!!!!!

Florian knd primim si noi clasamentul ?

EvLSant0S 30-10-04 23:43

rabdare....

x-28-TRA 30-10-04 23:45

chiar sunt curios sa vad timpii si locurile

CT-87-ADY 30-10-04 23:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"

eu vreau sa vad cum ai condus! :)

EvLSant0S 31-10-04 00:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

spectaculos a condus , dar , parerea mea e ca spectacolul asta , l-a costat cateva secunde .. nu crezi ?

CT-87-ADY 31-10-04 00:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

spectaculos a condus , dar , parerea mea e ca spectacolul asta , l-a costat cateva secunde .. nu crezi ?

nush ... de abia ashtept sa vad filmuletzele! :wink:

All times are GMT +2. The time now is 01:14.

- Copyright 2026 4Tuning