![]() |
cum a fost la cursa ?
din pacate nu am putut sa ajung la cursa, si mai sunt si altii ca mine, asa ca va rog povestiti-ne si noua aici cum a fost la Prisma. Banuiesc ca la ora asta s-a terminat deja.
|
vezi ca mai e odata subiectul asta! :wink: :lol:
|
damn IE 5.6 ..... i should use netscape navigator. rog moderatorii sa il strearga pe celalalt.
ps. vrem si poze :) |
Am fugit de la munca sa mai prind cursele si ................. am ajuns prea tarziu :( :( sper sa ajung simbata sau duminica care vine :twisted:
|
a fost super
Cel mai mult mi-a placut de WAY ala kiar a facut show!dar au fost uni cu e GGN care nu s-a dat chiar daca avea masina super tare!I-a dat WRC la cerculetze pana i-a spart cauciucu(sau ma rog era pe camera)!a fost tare si faza ca trabantele alea au facut pe multe masini!In concluzie a fost marfa dar daca se dadeau toate masinile care erau in parcare acolo!constantzenii cu solentele au fost shmekeri mai ales ala cu aia rosie!Sincer cine e a ratat sa-si dea cu pumni in cap(ca a fost tare :lol: !in legatura cu vectra aia galbena e tare facuta si ti-neti-o tot asa fratzilor ca suntem pe drumul cel bun!si apropo ideea cu ascunsu nr. de inmatriculare e tare si sa stiti ca are un rol anume...
|
yuhuu eu sunt cu solenza aia rosie(tra) :)))))
|
Sincer i-mi pare rau ca nu ai fost pe podium. Meritai!!!!!!!!!!
|
Re: a fost super
Quote:
|
merci mult... Florica...apreciez gestu tau de a ne ajuta...dar.. daca .... timpu zice ca baiatu cu solenza alba a fost mai bun... ce sa`i faci
|
Re:
Quote:
|
rabdare....
|
chiar sunt curios sa vad timpii si locurile
|
Re:
Quote:
|
Re: