Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AMERICANE (https://forum.4tuning.ro/399-americane.html)
-   -   Viper 2004 - astept sugestii pentru tuning (https://forum.4tuning.ro/399-americane/23107-viper-2004-astept-sugestii-tuning.html)

Eugenm 05-09-06 21:45

Viper 2004 - astept sugestii pentru tuning

vreau sa modific masina putin dar nu exagerat.
de 1 luna incerc sa-i montez alarma cu senzor de perimetru si nu se descurca nici o firma... au dezmembrat-o de 6 ori pana acum si tot fara perimetru...:sad: mai incerc...
vreau sa o modific putin dar fara motor ca e suficient

multumesc anticipat pentru sugestii

Hondarul 05-09-06 21:51

Re: Viper 2004 - astept sugestii pentru tunning

E plin de sugestii. Dar ce vrei sa faci? Ce culoare este masina? Jante, body-kit, interior, muzica, ce doresti?;)

Eugenm 05-09-06 22:12

este rosie,
jante ..... ca le-am cam zgariat in borduri
si ceva interior.
Are un prieten una verde in brasov dar sincer nu mi-a placut ce i-a facut... pareau inprovizatii

lucky.2k5 05-09-06 22:40

niste poze nu pui si tu?!

Eugenm 05-09-06 23:10

1 Attachment(s)
am gasit una facuta de cineva pe forum ca eu nu am stat de poze.
pot sa pun poze de pe net dar cred ca nu intereseaza pe nimeni...

Hondarul 06-09-06 08:57

Pai mi se pare mie sau masina are deja ceva tuning... Ca Viperul are esapamentul lateral, sub praguri, inaintea rotilor spate.

Eu as incepe cu jantele - este americana, puternica, se potrivesc niste croame. In nici un caz spinnere. Cred ca se dezintegreaza alea la peste 200 la ora.

In continuare, niste dungi Shelby. In cazul tau, argintii, pentru ca se potrivesc cu rosul. In rest, evacuare modificata, sa scoata tot ce poate motorul de 8.3 L, apoi, cireasa de pe tort, lambo doors.

Despre muzica, este un capitol separat. Baiatul din Brasov si-a pus muzica la greu pe masina lui si se pare ca suna super misto. Acum am inteles ca masina este inca in reparatii...:cry:

Eugenm 07-09-06 00:17

Cu jantele sunt de acord. Cu Lambo doors nu prea ca oricum este dificil cu accesul pt alte persoane. Suntet in nici un caz.... gradatia la CD este de 38 dar nu crd ca am dat mai mult de 10 la volum... nu vreau sa merg cu circul pe strada...masina am luat-o pt mine...cred ca stii ce senzatie cand ai 500 Cp la indemana...
masina nu e modificata, este modelul pt europa cu esapament pe spate si kilometrajul in KM nu in mile, semnalizatoare galbene etc

BLinKY 07-09-06 00:37

Cam ce a zis hondarul , dak i-ai mai aduaga un eleron ar fi frumos cred. Neoane nu merg, niste praguri frumoase iarasi ar mai merge

Sa nu exageram acum, ti-am dat un exemplu de dungi si praguri, sa nu crezi ca ma refer la toata poza

http://avtojournal.com/images/wallpa...er_comp_02.jpg

Hondarul 07-09-06 11:17

Uite ca este foarte interesant subiectul... Ce tuning ai mai putea face la o masina care si asa e foarte tunata din fabrica?

Dungi Shelby
Jante cromate pe minimum 20"
Evacuare agresiva laterala sub praguri (ca s-o faci ca versiunea R/T sau GTS)
Spoiler spate cu deflector de aer (pentru ca nu vei mai avea tobele in spate)
Spoiler fata - parerea mea e ca ar da bine unul care sa lungeasca linia capotei in jos, peste grila de la radiator.
Praguri joase si scoase spre exterior ca sa lateasca si mai mult masina - oricum le schimbi daca pui esapament lateral.
Un eleron subtil spate - cum are varianta GTS-R
Garda coborata la sol

bluedevil 11-09-06 00:50

Pune si tu niste poze cu masina ca nu ti-e greu ....
Cat iti consuma in oras ? Cat face de la 0-100 ? De ce ai ales Viper si nu alta masina sport ?
Parerea mea este ca trebuie sa fi prudent cu modificarile la masina asta si daca chiar vrei sa le faci cred ca trebuie niste modificari discrete si de bun gust ... ar fi pacat sa o strici.

Eugenm 11-09-06 12:35

1 Attachment(s)
uite o poza facuta de la balcon... o sa mai pun cateva mai tarziu.
consum 25-30 in oras si are rezervorul de 60 litri...cam la 2-3 zile plinul...dar merita.
3.9 secunde de la 0 la 100 si viteza atinsa de mine 300 si ceva (305-310 nu stiu exact ca numai la km nu ma uitam). De ce viper? am mai avut masini americane, e ceva diferit, sunt intradevar "muscle cars" are un cuplu imens

Hondarul 25-09-06 13:17

Daca schimbi jantele aspectul masinii se schimba in proportie de peste 50%. Baga niste croame ca doar e american muscle. Dupa aia, vezi cum arata masina si te gandesti ce ai mai vrea sa faci.

NightClubRacer 13-11-06 00:33

pune si tu mai multe poze cu ea... :D

weedboy 13-11-06 02:26

superba masina,dak o s-o mai si modifici o sa fie si mai si..........k sa nu mai zic k e de vis asa decapotabila

Joniii 13-11-06 04:35

Nu prea ma pricep la tuning, dar parerea mea de neavizat este ca masina asta este deja ceva deosebit in romania si nu are nevoie de alte modificari in afara de jante.

All times are GMT +2. The time now is 18:47.

- Copyright 2026 4Tuning