![]() |
Masini pentru GTA San Adreas la COMANDA
4 Attachment(s)
Masini pentru GTA San Adreas la COMANDA...titlu sugestiv...
Deci dak vretzi o anumita masina in san andreas...dar numai dacia...totzi clientii s`apelze la mn! Am facut pentru prezentare o DACIA 1310 tlx( a unchiului meu) dar ma trebuie oleak finisata. Poze: |
Re: Masini pentru GTA San Adreas la COMANDA
9 Attachment(s)
New updates*:
:* -Roata de rezerva in portbagaj; -Oleak de retexturat; -Am facut bara gri(k era alba ca zapada) Poze: Masina este la download.Daca vreti sa o modificati aveti pntru import texturi,texturile(format bmp)in folderul masinii. ENJOY!!! |
3 Attachment(s)
Ca sa va convingetzi eu va arat asta!
|
Salut sa convertesti din gta4 pentru san andreas sti? :D
|
6 Attachment(s)
AM rezolvat`o!Plimbare placuta!
|
Quote:
|
:( Mare pacat om care sa se implice mai mult ca tine ...oricum multi apreciaza ceea ce faci:D .Succes.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
LAGUNA rxe daca imi faci tata iti multumesc toata viata! exact cu stopuri inchise visinie te rog mult :X multumesc!
|
cristi, poti intra pe mess ? sa te intreb daca este gata LAGUNA :D sau spunemi aici cand e gata si o scot de aici
multumesc! |
o intrebare...masinile merg bagate in jocul original...sau tre' vreun mod ceva???daca merg, atunci unde le pun?
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
faci o dacie 1300 din 77 cu fata de 1310 cu ochelari grosi si stopuri duble?A si bara ca cea din poza
cu bord de ala de la vechile 1310 cu volan de asta si rosie sa fie nr de inmatriculare sm06vwf.Sunt singurele poze care le am cu masina.poza cu volanul e de pe net |
ai terminat-o?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning