Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39- blue whale (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/228991-e39-blue-whale.html)

RideTheRiddle 23-12-10 09:23

E39- blue whale

2 Attachment(s)
Nu demult nici nu vroiam sa aud de BMW-uri, acum postez pe sectiunea BMW noua mea masina, un e39 din 98 la care râvneam demult. e simplu, e cam hărtănit, dar toate astea se vor schimba.
vor urma in viitorul apropiat sau nu:
roti
suspensie sport/arcuri ( in functie de buget :D)
faruri + triple de facelift
kit de "iem" probabil
si cam atat, pe masina asta consider ca nu merge orice, si cu cat e mai simpla cu atat e mai frumoasa.
oricum pentru moment are nevoie de atentia de dupa cumparare, filtre, ulei, lichide.

valyh 23-12-10 09:28

Re: E39- blue whale

felicitari pt achizitie domnu! arata bine,sa-l stapanesti si sa-l invarti sanatos!:twisted: ce motor are?

multa bafta cu el si cat mai multi km fara incidente neplacute

B-99-SAA 23-12-10 09:30

Felicitari pentru noua achizitie :D Sper sa se ridice mult deasupra Golfului, ca si modificari! :D Acuma in iarna faci ceva la ea? In afara de mecanica :lol: Spor la treaba, si s-o conduci sanatos fara incidente!

PS: ti-as fi urat asfalt uscat dar acuma iarna nu prea merge :lol:

tracky 23-12-10 09:51

Bravo Bravo ..n-ai spune si tu ce motor are :)) .
Eu ti-as cam sugera sa nu-i pui kit M dar fiecare cu gusturile lui ..si sa-i schimbi capota aia ..

SAX1987 23-12-10 10:17

Arata bine ! Pune poze cu interiorul .

Cam extrema capota :shock:

valitataye 23-12-10 10:31

Felicitari pentru noua achizitie:D Spor la modificat si multi km cu ea fara incidente:)

RideTheRiddle 23-12-10 12:20

Quote:

Originally Posted by tracky (Post 3921035)
Bravo Bravo ..n-ai spune si tu ce motor are :)) .
Eu ti-as cam sugera sa nu-i pui kit M dar fiecare cu gusturile lui ..si sa-i schimbi capota aia ..

e 520i, 2.000 cm cubi, putoare ordinara de fel, dar avion pe langa golf :))
kit-ul de iem e asa o vaga idee, sincer imi plac mai mult barile de facelift

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 3921106)
Arata bine ! Pune poze cu interiorul .

Cam extrema capota :shock:

interiorul e praf, astept sa imi vina scaunele, sper pana la revelion pentru ca ale ei sunt vai mama si om

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3920990)
Felicitari pentru noua achizitie :D Sper sa se ridice mult deasupra Golfului, ca si modificari! :D Acuma in iarna faci ceva la ea? In afara de mecanica :lol: Spor la treaba, si s-o conduci sanatos fara incidente!

PS: ti-as fi urat asfalt uscat dar acuma iarna nu prea merge :lol:

multumesc mult! modificari in iarna asta nu, doar intretinere, scaune schimbate, si revizii atat, de restul ne ocupam la primavara/vara

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3920984)
felicitari pt achizitie domnu! arata bine,sa-l stapanesti si sa-l invarti sanatos!:twisted: ce motor are?

multa bafta cu el si cat mai multi km fara incidente neplacute

multumesc vali, dar asta nu o sa se invarta :D apropo voi merge pe stilul VIP :D

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3921137)
Felicitari pentru noua achizitie:D Spor la modificat si multi km cu ea fara incidente:)

Multumesc!

Capota e singurul lucru care nu imi place la masina asta, rotile pe 15 nu ma deranjeaza, nici macar interiorul ala rupt, dar capota ma calca pe nervi. asa ca:
SCHIMB CAPOTA CU BAD BOY CU CAPOTA NORMALA !!! :d

mario_eddy 23-12-10 12:48

Sa o stapanesti sanatos ! ;)

valyh 23-12-10 12:58

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3921358)
multumesc vali, dar asta nu o sa se invarta :D apropo voi merge pe stilul VIP :D

Capota e singurul lucru care nu imi place la masina asta, rotile pe 15 nu ma deranjeaza, nici macar interiorul ala rupt, dar capota ma calca pe nervi. asa ca:
SCHIMB CAPOTA CU BAD BOY CU CAPOTA NORMALA !!! :d

da...sigur nu-l invarti tu putin pe zapada :lol: sa fim seriosi,nu te poti abtine :twisted: mai ales iarna cand nu se uzeaza cauciucurile...eu de asta vreau sa scot ursul la vanzare...fiindca stiu ca nu voi putea rezista si o sa am o gramada de bani de bagat in el...si pana nu termin golfu nu prea pot...nici nu-mi permit deocamdata sa modific 2 masini :sad:

foarte buna decizia cu capota!nu prea merge bad boy la modelul asta...bafta!

RideTheRiddle 23-12-10 14:09

trebuie sa recunosc ca aseara am dezactivat asc-ul si am testat-o putin :D dar fara suspensie ai impresia ca se rastoarna asa ca astept sa o cobor si dupa mai vedem :D
nu vinde ursu pentru ca o sa regreti, mai bine il tii in stand by pana termini golful care si asa e aproape gata.

PDV_1989 23-12-10 15:37

Sa il stapanesti sanatos si fara incidente.
In legatura cu capota nu pot sa zic decat ca este foare hidoasa, nu da' bine deloc.
Usor usor o faci si pe asta ;)
Bafta.

andreea_silviana 23-12-10 15:53

Sa-l stapanesti sanatos, fara incidente si spor la modificari! :D :joy:

MadAboutGolf3 23-12-10 16:28

cine-a fost cuminte... se vede.. bogat Mosu asta al tau :D
sa ai parte de ea Andrei sa ai grija de ea si ea de tine, daca poti sa ii aduci de pe facelift faruri, stopuri, bari, mai pui o suspensie , o janta si o folie si nu mai ai treaba cu exteriorul iar la interior.. aici ai loc sa te joci cat vrei.
Mulfta bafta cu ea!

t1grul 23-12-10 18:19

Bafta cu masina Andrei, sa ai grija de ea, cum ai avut si de golf :)

valyh 23-12-10 18:39

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3921569)
trebuie sa recunosc ca aseara am dezactivat asc-ul si am testat-o putin :D dar fara suspensie ai impresia ca se rastoarna asa ca astept sa o cobor si dupa mai vedem :D
nu vinde ursu pentru ca o sa regreti, mai bine il tii in stand by pana termini golful care si asa e aproape gata.

:lol: momentan nu-mi permit sa il tin...il sacrific pt scule,fiindca vreau sa-mi deschid un mic atelier in primavara si am nevoie de bani :???: peste cativa ani voi lua altul,cu siguranta...

All times are GMT +2. The time now is 11:07.

- Copyright 2026 4Tuning