![]() |
West side story
Am infiintat topicul ca sa va intreb ce parere aveti de ideea mea, conform careia propun sa-i cooptam si pe amicii din alte zone din vestul tarii dar care nu sunt destui ca sa primeasca o sectiune cu numele orasului lor. Ar intra aici prietenii nostri din Oradea, Arad, Resita, Lugoj, etc...
Sectiunea noastra s-ar putea redenumi din \"Timisoara\" in \"West Side\" sau cum mai vreti si voi :wink: |
da, e buna, si eu am propus asa ceva cu cateva sapt in urma, dar na....
oricum sunt PRO ideii |
Si eu zic ca ar fi frumos , mai ales ca acuma avem sectiunea Road Runners unde putem vorbi de intalniri/curse/etc. , sectiunea Timisoara si atat e cam pointless ....
|
salut deja aveti un prieten din ARAD nu un roman ci turc sper ca nu e proplema asta va salut AR-30-MAX :ppp :lol:
|
n-ar fi rau ca sunt destui care ar vrea sa apartina de o sectiune unde sa se cunoasca mai bine. Si cum suntem mai uniti, realizam mai multe in West Side-ul nostru.
|
Re:
Quote:
|
Mama, sa vezi ce o sa se combine Bucurestiul cu Constanta si Iasi si facem si noi East Siderz ca in NFSU :lol: :lol: :lol:
|
East Side sucks,WEST SIDE is THEE BEST
|
Lol...
Desi parca ar vorbi Cioli sub nick-ul lui Ova... Ce sa-i faci, are net acasa :P |
n-am inteless nimik...jeff luni vii sa stiu daca uti aduc banii?
|
A, da, luni nu pot sa vin, sunt in tzara sa-mi iau powerbox :twisted: :twisted: :twisted:
|
hehe, dupa ce-l pui, sa-l vedem pe baiatu cu solnitza cum nu mai sta langa tine, ci vede RR-u din spate :)
|
Eheee , powerbox 8)
Cati cai vei avea cu powerbox ? 105-110 ? |
Pe la 110... am... tre sa scot metrul, sa-i masor 8)
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:29. |
- Copyright 2026 4Tuning