Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Am si eu o dacie (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/22347-dacie.html)

Ms-02-TPI 22-08-06 18:09

Am si eu o dacie

Sunt un pusti de 17 ani din mures care are nevoie de sugestii si ajutor pentru a-si modifica dacia, nu vreau modificari extreme, praguri spoilere poate un eleron.... Pana acum am o linie audio Sony X-plod si o toba care nu suna a dacie.....

dexter_20 22-08-06 20:51

Re: Am si eu o dacie

Pai poti sa incepi cu partea mecanica.Pui la punct motorul si restul, dupa care te poti apuca de exterior.Niste jante ar da bine, o vopsea, aranjezi interiorul si....dupa iei permisul de conducere ca sa te poti bucura de munca ta. Bafta!
P.S. : pune si niste poze cu masina....

Ms-02-TPI 22-08-06 22:18

4 Attachment(s)
mersi pt raspuns.... poi tocmai am bagat un motor nou in ea.. set+etc si cutie cu 5 viteze.... trebuie sa mai schimb suspensiile ca is duse.....

Bigu 22-08-06 22:31

renunta la carligul de remorcare! da jos spoilerele! gordini style

Ms-02-TPI 22-08-06 22:33

ink nu pot sa fac chiar ce vreau cu ea......cel mut niste preaguri si prelungiri la spoilere.... niste jante a merge.....

Laurentiu Rosu 22-08-06 23:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ms-02-TPI (Post 528431)
ink nu pot sa fac chiar ce vreau cu ea......cel mut niste preaguri si prelungiri la spoilere.... niste jante a merge.....

Asculta ce zice BIGU....Fa-o in Gordini style ..daca nu stii cum arata unu iti atasez "neste" poze. Nu sunt modificari drastice de facut ci simple si de un maxim efect. Pozele sunt cu nota informativa Dar nu ar strica sa o faci sa arate asa..Bafta maxima la aranjat masina in Gordini Style..
Respect..
P.S. Si eu sunt in aceiasi situatie doar ca eu am o Nova:-)

Ms-02-TPI 22-08-06 23:49

Arata supe beton gordini Style dar eu vreau ceva in stil B-69-tau....ceva mai "nervos"......Ce spoilere se potrivesc pe dacie, gasesc la dezmembrari???

Laurentiu Rosu 23-08-06 00:08

Cel mai bine se potrivesc cele de Cielo..dar ai grija cum le modifici sa nu dai in kitch..eu am mai facut asta pe o berlina ca a ta ...vreau sa spun ca arata de 100 de ori mai marfa decat alaea de dacie ce imita cielo..in cazul meu ..am muncit cu tata o zi intreaga ca sa o facem dar vreau sa spun ca arata de parca acum ar fi fost scoasa din fabrica..FFF bine finisata..
Asa ca succces in continuare ...https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/22299-nova-parerea-voastra.html
Asta e a mea si daca pun capa la cap ce am facut mi-au luat 2 zile ..dar greul acu vine pt ca ma apuc de chituit barile si sa le pregtesc de vopsit..
P.S. : Eu o sa montez bari de Cielo asa ca o sa iti dai seama la ce ma refer prin lucru cu atentie..
Respect..!!!

Ms-02-TPI 23-08-06 00:20

Merci pt sfat..... e tare bordu...si arata bine gurile de aerisire cu alb.....tine-o tot asa si va iesi ceva frumos....

Laurentiu Rosu 23-08-06 00:21

Ms si noroc in continuare:);)

dereck 23-08-06 09:10

ce motor ai pus pe ea ? si cati cp are ?

Ms-02-TPI 23-08-06 09:18

Motor de 1.3 de dacie.... care merge super bine..... urmeaza un carburator cu corp dublu.....

Alpine 23-08-06 11:03

Quote:

Originally Posted by Laurentiu Rosu (Post 528520)
Asculta ce zice BIGU....Fa-o in Gordini style ..daca nu stii cum arata unu iti atasez "neste" poze. Nu sunt modificari drastice de facut ci simple si de un maxim efect. Pozele sunt cu nota informativa Dar nu ar strica sa o faci sa arate asa..Bafta maxima la aranjat masina in Gordini Style..
Respect..
P.S. Si eu sunt in aceiasi situatie doar ca eu am o Nova:-)

ca sa o faca gardini style trebuie schimbata si grila din fata,sa isi puna fata dreapta,la fel trebuie schimbata si capota,etc.si nu stiu daca se merita sa o faci gordini style si sa alergi de politie sa nu pierzi talonul:lol:

Laurentiu Rosu 23-08-06 11:08

Pai talonu nu ai cum sa il pierzi ca nu specifica nicaieri acolo ca ai bot cu 4 faruri bare de plastic sau capota ns de care specifica de ex : Dacia model TLX,....sau io mai stiu asa ca nu are de ce as aiba treaba cu politia..asta doar daca nu il racaie sa ii dea talpa

dereck 23-08-06 11:15

eu ma intreb daca fac atatea la o masina la dacie o fac de mai are nitel si zboara cand ma duc sa ii fac revizia ce se va intampla?

All times are GMT +2. The time now is 16:02.

- Copyright 2026 4Tuning