![]() |
Am si eu o dacie
Sunt un pusti de 17 ani din mures care are nevoie de sugestii si ajutor pentru a-si modifica dacia, nu vreau modificari extreme, praguri spoilere poate un eleron.... Pana acum am o linie audio Sony X-plod si o toba care nu suna a dacie.....
|
Re: Am si eu o dacie
Pai poti sa incepi cu partea mecanica.Pui la punct motorul si restul, dupa care te poti apuca de exterior.Niste jante ar da bine, o vopsea, aranjezi interiorul si....dupa iei permisul de conducere ca sa te poti bucura de munca ta. Bafta!
P.S. : pune si niste poze cu masina.... |
4 Attachment(s)
mersi pt raspuns.... poi tocmai am bagat un motor nou in ea.. set+etc si cutie cu 5 viteze.... trebuie sa mai schimb suspensiile ca is duse.....
|
renunta la carligul de remorcare! da jos spoilerele! gordini style
|
ink nu pot sa fac chiar ce vreau cu ea......cel mut niste preaguri si prelungiri la spoilere.... niste jante a merge.....
|
2 Attachment(s)
Quote:
Respect.. P.S. Si eu sunt in aceiasi situatie doar ca eu am o Nova:-) |
Arata supe beton gordini Style dar eu vreau ceva in stil B-69-tau....ceva mai "nervos"......Ce spoilere se potrivesc pe dacie, gasesc la dezmembrari???
|
Cel mai bine se potrivesc cele de Cielo..dar ai grija cum le modifici sa nu dai in kitch..eu am mai facut asta pe o berlina ca a ta ...vreau sa spun ca arata de 100 de ori mai marfa decat alaea de dacie ce imita cielo..in cazul meu ..am muncit cu tata o zi intreaga ca sa o facem dar vreau sa spun ca arata de parca acum ar fi fost scoasa din fabrica..FFF bine finisata..
Asa ca succces in continuare ...https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/22299-nova-parerea-voastra.html Asta e a mea si daca pun capa la cap ce am facut mi-au luat 2 zile ..dar greul acu vine pt ca ma apuc de chituit barile si sa le pregtesc de vopsit.. P.S. : Eu o sa montez bari de Cielo asa ca o sa iti dai seama la ce ma refer prin lucru cu atentie.. Respect..!!! |
Merci pt sfat..... e tare bordu...si arata bine gurile de aerisire cu alb.....tine-o tot asa si va iesi ceva frumos....
|
Ms si noroc in continuare:);)
|
ce motor ai pus pe ea ? si cati cp are ?
|
Motor de 1.3 de dacie.... care merge super bine..... urmeaza un carburator cu corp dublu.....
|
Quote:
|
Pai talonu nu ai cum sa il pierzi ca nu specifica nicaieri acolo ca ai bot cu 4 faruri bare de plastic sau capota ns de care specifica de ex : Dacia model TLX,....sau io mai stiu asa ca nu are de ce as aiba treaba cu politia..asta doar daca nu il racaie sa ii dea talpa
|
eu ma intreb daca fac atatea la o masina la dacie o fac de mai are nitel si zboara cand ma duc sa ii fac revizia ce se va intampla?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning