Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Multumiri,Salutari,Urari,Felicitari! (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22298-multumiri-salutari-urari-felicitari.html)

CJ-01-WOB 21-08-06 21:04

Multumiri,Salutari,Urari,Felicitari...!

Dat fiind faptul ca suntem dincolo de hotare , AICI propun sa facem toate urarile , salutarile, multumirile si tot ceea ce tzine de acest lucru ..Onamastice, SARBATORI , FELICITARI .. si alte minuni!

O sa incep prin a multumi 4tuning pt acest spatiu ! si a ura tuturor BAFTA

Kent8 21-08-06 22:52

Re: Multumiri,Salutari,Urari,Felicitari!

bravo wobule, tot asa, buna initiativa, bravo
sa fiti sanatosi unde sunteti acum, sa va ajute dumnezo in viata, aveti grija de voi, vedeti cum conduceti si sa ne vedem cu bine o data si o data

BogdanNZ 22-08-06 03:26

Sebi, tu ar trebui sa fii primul care merita felicitarile noastre pt initiativa

BogdanNZ 22-08-06 03:43

Ah da si inainte sa uit as vrea sa-mi urez La multi Ani! in urma implinirii a 23 ani data de 14 aug, sapt. trecuta, lol.
Repede au mai trecut anii...azi maine trebuie sa ma linistesc cu masinile tunate si cu chefurile, sa-mi iau nevasta sa fac vreo 2 plozi si sa-mi cumpar un volvo...
NAHHHHHHH:twisted:

Kent8 22-08-06 09:03

la multi ani si tie in cazu asta

BogdanNZ 22-08-06 09:52

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 527609)
la multi ani si tie in cazu asta

Thanks dude

anne 22-08-06 21:41

Quote:

Originally Posted by BogdanNZ (Post 527638)
Thanks dude

LA multi ani bogdanele
si mi-e m-i se apropie evenimentul ;)

pimp_lex 22-08-06 22:13

la multi ani Bogdan, ziua mea e in 2 saptamani

CJ-01-WOB 22-08-06 22:45

nu va laudati atata :) ca in octombrie o comit si eu :)

turbojack 22-08-06 23:58

[QUOTE=BogdanNZ;527526]Ah da si inainte sa uit as vrea sa-mi urez La multi Ani! in urma implinirii a 23 ani data de 14 aug, sapt. trecuta, lol.QUOTE]

Ehehe ! Leu ca mine .6.08 ,se sarbatoreste bomba de la Hiroshima :(si schimbarea la fata. :)

BogdanNZ 23-08-06 01:29

Mersi all!!!si sa mai postati cand se vor apropia zilele voastre, sa stim sa va felicitam pe fiecare in parte si sa scrieti cum a-ti sarbatorit.Cat despre mine am intarziat anul asta cu cheful de ziua mea, ca am asteptat sa vina niste preteni din Ro.Asa ca weekendul asta ne urcam in masini (vreo 20) si mergem la cabana la Rotorua(la munte cica').Deci weekendul asta nu o sa fiu prea activ pe forum, din motive tehnice...:chew: :dance: :ciggy: :boogy: :drunk: :headache: :sleep:

GolfuletzS 23-08-06 10:06

Quote:

Originally Posted by anne (Post 528321)
LA multi ani bogdanele
si mi-e m-i se apropie evenimentul ;)

anne masina dl semantura e a ta? ;;)

Seat_TDI 23-08-06 18:46

da,tre sa multumim "liderului" nostru Sebi ca nea unit aici si nu a facut rau.bv Sebi tot respectul din partea mea

CJ-01-WOB 23-08-06 21:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Seat_TDI (Post 529707)
da,tre sa multumim "liderului" nostru Sebi ca nea unit aici si nu a facut rau.bv Sebi tot respectul din partea mea

MERSI FRUMOS dar nu sunt ''liderul'' nimanui:)
singura chestie care o am eu in plus fata de voi aici este calitatea de moderator (si asta din motive de ordine interioara)!poate unii dintre noi nu au acces la net atat de des !
in rest suntem toti la fel ;)! topicul si forumul asta e deschis oricui
stiu ca in cate-va zile nu poti sa te astepti la rezultate radicale sau la un nr de posturi ridicat dar eu sunt convins ca ''comunitatea internationala'' va evolua :workout: si va sustine pe toti cei care sunt departe de casa dar cu acelasi gand!
MULTUMESC VOUA , celor care sunt aici pt ce faceti si sper sa fie de folos aceasta sectiune

MULTUMESC !

si ON-topic : LA MULTI ANI !!!!prietenului meu Florin :drunk: :drunk:
- in weekend acuma o comit iar ;)
- nu utilizeaza forumul inca , (are 2 masini,ford fiesta , vw golf 3 [cel rosu din poza atasata])

Seat_TDI 23-08-06 22:31

pai convingel pe Florin sa-si tuneze bolidul ,ca tipul acesta de golf se tuneaza foarte usor (la multi ani si bafta multa la tunat si "fulgerat". de la Spania pt. Florin);)

All times are GMT +2. The time now is 01:28.

- Copyright 2026 4Tuning