![]() |
Am mai pierdut un PRIETEN
-Azinoapte unul dintre baietii care veneau la curse a MURIT INTR-UN ACCIDENT LA MIHAILESTI.-Alexandru din Bragadiru (Bucuresti) Mazda Gri frecventa nu de mult locuri pe care le impartasam cu totii odata pe saptamana.Nu s-a remarcat cu nimic printre noi dar pasiunea noastra o impartasa si el.
-Ne vom strange maine seara sa-i ducem un ultim omagiu la el acasa. -Locul si ora nu le-am stabilit dar in cursul zilei de azi vom hotara cu toti. Informatia este preluata de la TOD-ul (Bmw 325 Negru). _-CONDOLEANTE FAMILIEI-_ |
Scuze pentru omisiunea de logare.Postul i-mi apartine.
-Reportajul il puteti vedea la Observator la ora 19:00 probabil cu un live . -Alexandru avea 25 de ani si era de mult timp un impatimit al fiarelor pe 4 roti ,pacat ca numele lui se alatura acum celorlalti care acum ne privesc de sus (Virgil , Bogdan , Andrei) :cry2: |
Condoleante familiei! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
|
-Am hotarat sa mergem in aceasta seara la Bragadiru pentru a nu \"umbri\" in nici-un fel evenimentul de maine de la Plopeni.
-Intalnirea este in aceasta seara la : -PETROM ALEXANDRIA (IESIREA DIN BUCURESTI PRIN RAHOVA) -ORA 20:00 |
Dumnezeu sa-l ierte !!!
|
dumnezeu sa-l odihneasca in pace
|
Condoleante!!!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!! |
Condoleantze ! :(
Sa-i fie tzarana ujoara ! :tears: |
Condoleante familiei si celor care l-au cunoscut !!!
Dumnezeu sa-l ierte !!! |
Dumnezeu sa-l ierte!
|
\"Condoleante familiei....!!!\"
\"Dumnezeu sa-l odihneasca in pace\" |
condoleante familiei!!! Dumnezeu sa-l ierte! Odihneasca-se in pace!!!
|
Condoleante familiei si prietenilor ! Imi pare rau ca nimeni din Ploiesti nu poate ajunge, as fi vrut sa aduc un ultim omagiu unei persoane cu care am impartit odata 400m de drum.
|
R.I.P.
Am primit si eu mesaj pe telefon, legat de acest accident si credeam ca-i vreo gluma proasta a vreunui prieten. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! |
RIP
Am auzit astazi. My condolences. Eu sunt plecat, am anuntat baieti si sper ca Insomnia vor veni acolo. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning