Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   ajutor... :P (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22147-ajutor.html)

Detman 17-08-06 21:32

ajutor... :P

ii place la prietena mea de cineva, ca amic.
eu nu as vrea sa se transforme intr-o relatie intre cei doi si eu sa fiu dat afara, pentru ca, chiar tin la aceasta persoana...

ea shtiu ca ma iubeste si tine la mine,

ce sa ma fac? :

Mustang 17-08-06 22:00

Re: ajutor... :P

aaaa...
ii place ca amic de el ???
cam dubios ...
sincer vbind ... eu unu' nu vad cu ochi buni pt tine o relatie de "amicitie" intre ei 2 :p

Spark 17-08-06 22:14

de la amic la ceva mai mult se poate trece la un moment dat ...
si asta ar fi super nasol mai ales dak ai zis ca tzi la fata asta
asta e doar o parere personala ... dak faci ceva in sensu` sa-l indepartezi cumva pe acel amic incearca sa o faci discret pentru ca dak o sa o faci prea evident cu atat o sa o apropie pe ea mai mult de el ..
u know ... fructu` interzis e mai gustos ... ;)
oricum .. iti urez bafta si sa-ti iasa bine :)

Trixi 17-08-06 22:24

...daca nu reusesti sa te abtii ai si pierdut deja!Fata va fi suparata k nu ai incredere in ea,mai ales k stii si tu k tine la tine.
So,ochii-n patru,comentarii nexam..si vezi ce se intimpla.Daca o pierzi,bucura-te,k ti-ai dat seama ink d acum ce fel de femeie este...dar eu cred k vei avea o prietena,care are si o viata,si nu traieste k o leguma...

valib 17-08-06 22:49

aceeasi parere:
daca nu sta langa tine...nu te'a iubit precum ai crezut
deci nu ai pierdut nimic:)
ia'o ca un test al vietii...

Sasha_z 17-08-06 23:13

oare de ce barbatii nu cred k intre "femeia lor" si un alt barbat nu poate fi o relatie de prietenie , nimic mai mult ?!

valib 17-08-06 23:17

Quote:

Originally Posted by Sasha_z
oare de ce barbatii nu cred k intre "femeia lor" si un alt barbat nu poate fi o relatie de prietenie , nimic mai mult ?!

pentru ca barbatul va vrea mai mult, in cele mai multe cazuri
iar alteori femeia va vrea mai mult
;)

Sasha_z 17-08-06 23:18

dar daca femeia de ex nu vrea mai mult pt k are tot ce`i treb la actualul ei iubit , si nu are nevoie de nimic altceva in afara de un amic ?

valib 17-08-06 23:19

Quote:

Originally Posted by Sasha_z
dar daca femeia de ex nu vrea mai mult pt k are tot ce`i treb la actualul ei iubit , si nu are nevoie de nimic altceva in afara de un amic ?

pentru asta exista amicele ei
asta e firul vietii...asa trebuie sa se intample:lol:

Detman 17-08-06 23:29

am inteles...
intr-un fel am cam dat-o in bara ca am vrut sa vad cine e...
dar ... am clarificat problema pana la urma.

eu as vrea ca totul sa decurga bine
faza e ca sunt cu ea de 8 luni .. aproape 9 ... si e prima mea relatie serioasa
ma cam doare sufletu sa renunt la ea...

Sasha_z 17-08-06 23:32

ma bucur k ai reusit sa`ti rezolvi aceasta problema Detman...
valib , sa revenim....poate k este ceva ce nu poate sa vb cu "amicele" ei , stii cum e intre femei invidia , barfe , inbarligaturi . Dar intre o femeie si un barbat (amici) , nu cred k ar putea fi invidia si etc

dreamer 18-08-06 00:24

Gelozia crede-ma si asculta-ma cand iti zic ca nu duce la nmk bun,posesivitatea la fel...dar nici o relatie intre un barbat si o femeie,de amicitie vorbim,pentru ca barbatul la un moment dar vrea altceva de la relatia de amicitie,femeia e relativ ce o sa vrea...
Later edit:ai incredere,mai ales daca tu zici ca tzine la tine!

Eugen_TL 18-08-06 00:30

deci..sa fiu amicul multor fete imi place si sunt .. prieten e altfel... dar a mea sa aibe amici...mmm totul ok dar nu amici ca mine :lol:

iar gelozia are si ea rostul ei...daca o lasi prea moale iar nu e bine..daca o chinui prea mult iar nu e bine ..asa ca orice ai face tot la o varza vei ajunge o data si o data ;)

Detman 18-08-06 02:16

2 saptamani o sa fie plecata, si sper ca o sa se linisteasca apele
eu recunosc, sunt o fire geloasa, dar numai in ultima vreme m-am cam manifestat, nu shtiu ce draq m-a apucat...
acum imi dau seama ce greseli am facut, si incerc sa le repar, daca nu cumva e prea tarziu, totusi nu as vrea sa fie sfarsitul relatiei... fiindca chiar mi-a placut cum au decurs lucrurile, inafara de ultima saptamana...

Detman 20-08-06 01:23

am vorbit si cu mama ei ... cu care ma inteleg super, mi-e ca un prieten, si am gasit buba ... ;)
daca totul va fi bine va fac tuturor o bere/suc ;) ce vreti :D

All times are GMT +2. The time now is 01:10.

- Copyright 2026 4Tuning