![]() |
Duminica 24.10.2004 tuning show la Oradea!
:lol: caree este ...
Va fi a 3-a editie la Crazy Tuning Show , in 24.10.2004 la ora 15 in parcarea din fata Clubului Heat , la 14:30 BMW meeting la Parcarea din fata spitalului de Copii din Rogerius de unde aprox 20 de BMWuri vor marsalui pe strazile Oradiei pana la showul de la ora 15. Si evenimentele nu se opresc aici. asa ca ... inscrieri care vine! eu plec duminica pe la 12. |
mai eu nu cred ca pot veni, dar mai este putin pana atunci si poate se schimba lucrurile.
n0namee, crezi ca vei putea pleca dupa sambata seara? :drunk: |
Asta doream sa postez si eu , mi-a luat Horia topicul din taste 8)
Voi fi acolo , eu plec de vineri de pe la pranz. vorbim la telefon sa ne intalnim duminica (0722.783.603) :) ? Sau pentru cei care vin si nu stiu cum sa ajunga la locurile respective vin dupa voi la intrarea in oras de ex. |
marfa tare ... stie careva cum pot lua legatura cu organizatorii acestui eveniment ? pentru aducerea acestora in Iasi ????
daca puteti sa imi dati o adresa de e-mail ... un site ceva v-asi fi foarte recunoscator. |
[/quote]asa ca ... inscrieri care vine!
eu plec duminica pe la 12. Quote:
|
salut... as veni si eu dar plec la bucuresti maine poate altadata 8)
|
Re:
asa ca ... inscrieri care vine!
eu plec duminica pe la 12. Quote:
ceva in postul tau imi da cu virgula ... vii sau nu?? pai eu raman cu ideia de Capitol. Ne intalnim la Capitol pe la 11.40 sa apucam sa ne strangem si la 12 sa plecam. nu mai tarziu ca dupa e prea tarziu si nu mai are rost! Care vine sa aduca neaparat aparat sa facem poze. Baietii din Oradea ne-au lasat nr. de tel. Ne asteapta la intrarea in oras. Mergem , vedem , pozam, plecam. La 9 cel tarziu sa fim acasa. benzina cred ca pentru mine cred ca imi ajunge undeva pe la 600 000. eu mai am loc de 2 ( vine si andreia cu mine ). cine vine sa se scrie aici. si bani sa aveti la voi cam 250 000 (pentru orice eventualitate: bilet, mancare, suc etc). eu unul nu ma duc mai tare de 100 ca nu am chef sa dau gaura mare la buget. |
sa nu mergeti cu viteaza e naspa drumu ok ? aveti grija :lol: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
:lol: eu pana acum am doua femei in masina. sigur nu se inscrie nici un baiat? :evil: :evil: :evil:
|
vin io, vin io :blowme: :blowme:
|
:lol: :lol: :lol: bah akimoto tata, tu nu esti normal
|
sa vad care este si poate vin si yo , daca ma ia horia :D
|
bai fratilor daca mai aveti loc venim si noi (CrisRai si Mio). noname astept raspuns!!! si ceilalti,care aveti loc !!! SEE YA !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning