![]() |
Intalnire colectionari Buzau
14 Attachment(s)
Astazi 14.11.2010 ne-am intalnit 3 colectionari de machete din Buzau,pentru a mai sta de vorba,insa si pentru a fotografia cateva frumuseti pe 4 si 2 roti la 1/18.
Pasionati: Alin-Emin3m Sergiu-sergini0 (Mult iubitul nostru fotograf,cel mai de valoare pe sistem:lol:) Laur-Me Mutzu Masini: BMW X6 Kyosho -Laur Subaru Impreza WRX STI Autoart -Laur Mitsubishi Evo VII Autoart -Laur Ford Mustang Built Autoart -Laur Jeep Grand Cherokee Solido -Sergiu Mercedes SL Maisto -Sergiu Motociclete: Ducati 999 Xerox Maisto -Alin Ducati 1098 S Maisto -Alin Yamaha Fiat Maisto -Alin Cagiva Raptor Welly -Alin Fotografiile vorbesc de la sine! Asteptam data viitoare cat mai multi pasionati din Buzau! Pana atunci numai bine si vin cu primul set de fotografii,urmand ca sergini0 sa continue. |
Re: Intalnire colectionari Buzau
25 Attachment(s)
Si fotografiile doar cu masini. ;)
|
super!!!!!!!!!............:twisted:
|
super,chiar super...si machetele extraordinare,dar pozele :X:X:shock::shock::-P:evil::twisted:
|
felicitari pentru initiativa si pentru mobilizare.
pot sa zic ca si vremea a tinut cu voi, pozele sunt superbe si asta o datoram in egala masura machetelor, foarte frumoase, dar si vremii. Bulitt-ul arata foarte bine in toate pozele, felicitari inca odata pentru toti 3:!: |
A iesit foarte frumos,vremea a tinut cu noi ...per total ...pozele spun tot ce a fost:D
|
Nice job:!: Frumoase de tot si machetele si pozele:shock:
|
Superb!
Tin sa va felicit pt. aceasta treaba minunata, meritati sa fiti apreciati la maxim. BRAVO! |
Quote:
Va promit ca prima data cand iau carnetul ne urcam in masina si mergem la un meeting la Vulcanii Noroiosi.:D |
Eu vin iar cu 'Jipu' daca mergem la vulcani. :twisted:
|
Frumoase poze :D ne faceti concurenta
|
Quote:
|
bravo baieti, super initiativa!
si pozele sunt frumoase |
Foarte frumos chiar imi place chiar asi vrea sa se intample asa ceva in Constanta daca doreste cineva sa ma anunte prin PM.
|
Intre Craciun si Anul Nou se mai pregateste o intalnire!
Deocamdata suntem 3 persoane: EU8) ,Sergiu, Laur Lista e deschisa! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning