Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero >> BZ_05_HYU (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/219950-espero-bz_05_hyu.html)

low. 10-11-10 22:22

Espero >> BZ_05_HYU

5 Attachment(s)
Am vazut...ca fiecare isi "etaleaza" masinuta...preparata sau nu...depinde de gustul fiecaruia..deoarece o prepara pentru el..nu pentru "lume"...asa ca..pun si eu cateva poze cu masinuta mea...daca se lasa cu pareri pro sau contra...nu ma supar..noi sa fim sanatosi;)
la mine sau facut urmatoarele modificari:
-motorul stock...curatel si consumabile schimbate la timp ;)
-evacuare directa borla;
-kit suspensie sport;
-jante 17` F 205/50,R225/55;
-un bad boy look;
-faruri cu lupa,angel si xenon,semnalizari clare...;
-un eleron + triple albe (espero olanda);
-ar mai fi mici retusuri ne`semnificative...
>petru viitor:folie si un difuzor de aer bara spate
salve!

marius3030 11-11-10 03:58

Re: Espero >> BZ_05_HYU

salut si bine ai venit pe forum!interesante modificarile scrise de tn,dar pune niste poze mai detaliate si pe tipm de zi te rog ca sa vedem si noi mai bn.:D
dar ce nu inteleg eu......treaba cu stoporile albe......ca eu le vad tot la fel ca unul normal...:?:

low. 11-11-10 07:14

m`am exprimat eu aiurea...stopurile pentru marsarier au venit in 2 combinatii de culori...alb/rosu si alb...
cat despre poze...chiar astazi o sa fac..deoarece nu cam prea i`am facut..se rezolva!;)

B-99-SAA 11-11-10 08:09

Quote:

Originally Posted by low. (Post 3802288)
Am vazut...ca fiecare isi "etaleaza" masinuta...preparata sau nu...depinde de gustul fiecaruia..deoarece o prepara pentru el..nu pentru "lume"...asa ca..pun si eu cateva poze cu masinuta mea...daca se lasa cu pareri pro sau contra...nu ma supar..noi sa fim sanatosi;)
la mine sau facut urmatoarele modificari:
-motorul stock...curatel si consumabile schimbate la timp ;)
-evacuare directa borla;
-kit suspensie sport;
-jante 17` F 205/50,R225/55;
-un bad boy look;
-faruri cu lupa,angel si xenon,semnalizari clare...;
-un eleron + triple albe (espero olanda);
-ar mai fi mici retusuri ne`semnificative...
>petru viitor:folie si un difuzor de aer bara spate
salve!

In primul rand, bine ai venit! Ma bucura cand vad oameni care fac masinile pentru ei, nu pentru a atrage priviri pe strada... (ca se intampla si asta, e altceva). Mecanica e bine ca o tii in frau, sa nu lasi cumva motoru sa cada, aia e cel mai important! Lista cu modificari suna bine, mai lipsesc niste poze mai multe si pe ziua, in rest... alte planuri? La interior ceva? Sunt curios cum o sa dea difuseru ala pe spate (cred ca foarte bine!). Spor la treaba! :)

low. 11-11-10 15:22

5 Attachment(s)
MCmc pentru incurajari si intelegere;)
am revenit si cu poze...pe timp de zi...proaspat facute..putin cam murdara..dar mere:-P
masina mai trebuie retusata...dar deocamdata cam prost cu $ :(

ss_seby 11-11-10 17:20

Frumoasa salupa ta ! Ai grija de motor daca incepe sa cada se duce de tot, eu nam avut grija de al meu si e pe moarte saracu motor!
P.S trebe neste folie urgent!!:)

low. 11-11-10 19:42

mc,voi pune si folie...dar stau cam prost cu bugetul deocamdata...urmeaza;)

ss_seby 11-11-10 21:03

Nu te grabii! Graba strica treaba :)

hashu_1985 12-11-10 02:35

Nu pune nici o folie...masina e prea bine asa cum e. Felicitari pt masina!
Poate ne vedem prin BZ si eventual facem si o intalnire astia cu daewoo!
Bafta!!!

B-99-SAA 12-11-10 09:54

Nu stiu cine v-a zis voua ca folia dauneaza...! In afara de faptul ca arata bine pe orice masina (aproape), nici nu mai dau hotii la masina (lasi o geanta cu laptopu inauntru... nu mai gasesti nimic), nu te mai bat farurile noaptea din spate, nu se mai uita toti fraierii la tine :lol: Si tot asa... Deci sunt de acord cu Seby, pune o folie urgent :D Si pe fata daca ai finante...

marius3030 12-11-10 14:01

deci chiar nu are cum sa dea rau folia.intradevar sunt masini pe care nu da bine folia foarte inchisa,dar pe majoritatea da.acum depinde ce iti place si ce vrei si tu.;)
si ca sa nu mai spunem ca folia te mai scapa si de anumite nevoi cand sunt acasa ai tai...:lol::lol::lol:

Raavi 12-11-10 15:25

Quote:

Originally Posted by hashu_1985 (Post 3805515)
Nu pune nici o folie...masina e prea bine asa cum e. Felicitari pt masina!
Poate ne vedem prin BZ si eventual facem si o intalnire astia cu daewoo!
Bafta!!!

ideea suna destul de bine :) Dar .. nu stiu daca vor sunt foarte multi detinatori de daewoo pe forum.

LGY 12-11-10 18:58

Daca e vorba de o intalnire in buzau a posesorilor de espero de pe forumul asta daca ma anuntati vin si eu. Mi-ar face placere sa schimbam niste idei, sfaturi...

low. 12-11-10 20:19

eu sunt pentru intalnire...mai a 2`3 tovarasi..vin si ei cred,daca ar fi ceva...8)
cat despre orice "modificare"..luna asta nu cred ca mai primeste nimic..mi`a spart portofelu` masinuta asta:)) sa treaca sarbatorile...:rolleyes2

RD-Woo 12-11-10 21:38

Ai refacut traseul evacuarii cu iesirea pe mijloc? greutati intampinate la asta?
jantele "17 sunt senzatie :D

All times are GMT +2. The time now is 10:13.

- Copyright 2026 4Tuning