![]() |
B-03-TRT
26 Attachment(s)
Masina mea :D Care ar dori sa imi vina cu oferte cu pareri va astept !!! miar face mare placere sa discut cu voi!!
Pentru un moment mar interesa niste tamburi mari 4 prezoane. Am inceput sa o aranjez usor usor, acuma :D:D: voi reveni cu noile poze in cateva saptamani! In tradevar acuma arata jalnic da sper ca pana la anul sa arate mai bine!!:D |
Re: B-03-TRT
am tamburi mari=2mil
spor la treaba cu masina ta. |
:twisted:
bine ca e stickarita :) |
Quote:
O sa revin cu poze. Din toata activitatea masini! Dogg lasi la pret ceva tile iau, in cursu saptamani care vine!!! Quote:
Doresc sa cumpar tamburi mari (4 prezoane) si bari spate si fata pentru dacie 1310 CN3 , si m ar mai interesa si suportu din spate bara de fier!! |
Nare nimeni Bari CN3 ???? :((
|
B-03-TRT - ca sa nu incarci topicul asta cu mesaje inutile , poti deschide la
Anunturi Auto Dacia un topic cu ce anume doresti sa cumperi . |
inainte sa te apuci de modificari ai putea sa pui la punct tinichigeria...;)
|
[QUOTE=Sonny™;3716082]inainte sa te apuci de modificari ai putea sa pui la punct tinichigeria...;)[/QUOTMam gandit sa o las la urma, ca acuma mai umblu pe la ea mai bibilesc si parerea mea nare rost acuma o sa ii schib portierele!!
|
[QUOTE=B-03-TRT;3716525]
Quote:
tu stii mai bine dar sa nu te apuci de vopsit fara sa o pui bine la punct in privinta ruginii...;) |
Frumos proiect , asteptam sa vedem ce iese :D
|
Quote:
|
Masina asta nu mai e la Dacia Performance de mult timp si trebuia sa dea sticaru jos de multa vreme si ar fii cazu sal dai jos :evil::rolleyes2
|
9 Attachment(s)
Cate va poze sa arat ca Functioneaza masina :))
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
_)_ _)_)_)_)_)_)_)_)_
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:01. |
- Copyright 2026 4Tuning