Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Break 2004 B-58-KMI (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/21004-dacia-break-2004-58-kmi.html)

raketa_maryan 24-07-06 22:48

Dacia Break 2004 B-58-KMI

6 Attachment(s)
Nu prea mi se pare reusita da totusi mai am multe de facut s astept cateva pareri....:D si in cateva e si putin murdara:oops: :oops: dar o sa i mai fac zilele astea cateva....si revin maine cu niste poze...

fenyx 24-07-06 23:17

Re: Dacia Break 2004 B-58-KMI

imi plac pleoapele alea si daca ai da si u o vopsea la bari si la oglinzi cred ca ar arata super asa mai simpla

B-69-TAU 24-07-06 23:20

a fost taxi sau ce? sa-i scoti autocolantul de pe bara in rest bafta !
nu uita cu cat mai simplu cu atat mai bine...:lol::lol:

raketa_maryan 25-07-06 13:49

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
a fost taxi sau ce? sa-i scoti autocolantul de pe bara in rest bafta !
nu uita cu cat mai simplu cu atat mai bine...:lol::lol:

nu a fst taxi da acolo am bara sparta p spate si nush ce sa lipesc ink...am sa caut zilele astea...altcva

raketa_maryan 25-07-06 13:51

Quote:

Originally Posted by fenyx
imi plac pleoapele alea si daca ai da si u o vopsea la bari si la oglinzi cred ca ar arata super asa mai simpla

pleoapele sunt inventie proprie k n am gasit sa mi cumpar...sau n am stiu und s caut:D cu vopsitu nu snt sigur k se zgarie rpd...

raketa_maryan 25-07-06 14:24

va rog mult ..vreau mai multe pareri...inainte de toate imi place simplitatea si nu vreau s o fac taraneasca...asa ca astt sfaturi si pareri...pls

WBL-87 25-07-06 14:29

Salll ... stiu masina .... si te cunosc si pe tine :D .... ce pot sa zic .... schimba capacele ... pune de matiz daca nu ai bani de jentii ... o sa dea mult mai bine ... scoate toate actipildurile dupa ea .... o toba mai sukara sau daca nu un ornament din Inox ... nu dala de tabla ca rugineste imediat si pacat de masina ... grila din fata ... scoate semnu cu Renault si ... cam atat .... asta e parerea mea personala ... akum tu faci ce vrei ... oricum masina arata bine ... imi place ... bafta

Spark 25-07-06 14:39

in principal cam acelasi lucru vroiam sa ti-l zic si eu ...
dezlipeste autocolantu` ...
ia jos semnu reaul
eventual vopseste pleoapele ...
cam astea ar fi de incput ... dupa aia ... te descurci tu :)

Mihaitza_tdi 25-07-06 18:46

Frumoasa!!! dar pleaopele din ce sunt??ms mult

Claudia 25-07-06 19:09

Cu cat mai simpla cu atat mai frumoasa! Vopseaua pare in stare buna. :-)
Parere: scoate-i tot ce inseamna autocolant:
-cel cu patratele(daca ai fost atat de ingenios incat sa iti faci pleoapele, sigur gasesti ceva si ca sa ascunzi spartura-sau poate sa schimbi spoilerul)
-semnele de "curba deosebit de periculoasa" sau "ocoliti" (cum vrei sa-i spui:-P ) de pe stopuri
-dungile negre de pe stalpii masinii
Daca dispui de bani iti poti gasi un spoiler fatza frumos.... si eventual niste jante.
App: ce jante ai pe masina? ca poate se vad mai bine fara capace :) cu o vopsea frumoasa, sa fie curat... :rolleyes2
Era sa uit de sigla Renault. Chiar nu merge! :p Si...vopseste pleoapele aceeasi nuanta cu masina:D
Spor la treaba!

BULLDOG 25-07-06 19:28

la fel ca toata lumea iti zic si eu ...dezlipeste abtzibildurile alea negre de pe stalpi, si semnu de renault. Ai putea pe viitor sa o lasi mai jos si sa ii umpli spatiul de la numar de pe hayon, niste jante poate.Si barele poti sa le vopsesti in culoarea masinii fara grija daca le dai cu solutiile potrivite... este pe forum un topic in care iti explica aproximativ cum se face si cu ce substante.. poate
merg si manerele vopsite in culoarea masinii cu ceva vopsea rezistenta la zgarieturi.Si fa ceva cu rugina aia de la praguri .Bafta in continuare!!!

raketa_maryan 25-07-06 19:41

pey...... ce are semnul Renault???ala de Dacie park e mult mai naspa...sa pun grila de plasa?

autocolantu ala e o tampenie...chiar n aveam d gand sa l las oricum,,, si or sa dispara...

ploapele nu prea am cum sa le vopsesc ...sunt din Banda izoliera...k altcva n am gasit....deocamdata...desi as vrea...o sa fiu plecat cateva zile da or sa dispara alea si sigur revin cu alte poze...ms mult pt sfaturi...

raketa_maryan 25-07-06 19:42

da nu i rugina la praguri,...... s a scurs ulei d la balamele....

Eugen_TL 25-07-06 20:09

la fel cum au spus si ceilalti..nu vreau sa ma repet! mie geamurile oglinda nu-mi plac ... in rest tine-ne la curent

PS: clauditza vad ca esti cam singura fata care posteaza la dacii si iti dai cu parerea! :) mai exista fete ca tine ? :D

raketa_maryan 25-07-06 20:11

da incurci persoana....sunt baiat si am KMI la numar ca e numele luy sormea si o cheama Cami ...:D

All times are GMT +2. The time now is 14:13.

- Copyright 2026 4Tuning