![]() |
VAND modul impuls geam electric
VAND module impuls geam electric pentru urmatoarele autovehicule:
*Logan, *Sandero, *Duster, Clio Symbol (sofer) - 60 ron/buc. Clio Symbol (pasager), Scenic (pasager) - 70 ron/buc. (geamul pasagerului va functiona in mod impuls de la ambele butoane de comanda ale sale -usa sofer; usa pasager) *Megane 2 - 80ron/buc. Se adauga costul transportului. * = atat geam sofer cat si pasager Modul impuls: - se monteaza intre butonul pentru geam si mufa acestuia; - la o apasare scurta a butonului geamul va face cursa completa sau se va opri la intalnirea unui obstacol sau la o noua apasare de buton; - La o apasare lunga (de min. cc 1sec) geamul va face cursa cat timp este tinut apasat butonul (functionare normala); https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=37557 |
Re: VAND modul impuls geam electric
Clio 3 (pasager); Clio Bicorp (pasager) - 80ron/buc.
|
dar pentru oltcit care este pretul?
|
nu am module pt Olcit :rolleyes2
|
atunci un modul universal cat ar face?ca la astea "dedicate" probabil e mai mult de munca sa pui papucii etc,eu am nevoie doar cu fire si etichete(+ - motor + - ) :)
|
Iti dau de Logan la 60 ron/buc.
Pin1 - motor Pin2 - GND Pin3 - +12V Pin4 - iluminare buton - o poti lasa neconectata Pin5 - motor Pentru un sens se face contact intre Pin1a si Pin3a iar pentru celalalt sens Pin5a cu Pin3a. (Pin1a -> Pin5a - partea spre buton Pin1 -> Pin5 - partea spre alimentare si motoras macara) Te ajuta un astfel de modul la ceea ce vrei tu? |
la pej 206, am impresia ca e la ca megane...nici un geam nu are impuls...la echipare mai saraca, so...zi-mi te rog un pret pt ambele geamuri, sofer si pasager. thanks.
|
Ai PM
|
UP cu modulele
|
Valabil
|
sal...am mai luat de la tine un modul...as mai vrea inca unu..mai da-mi datele tale pe pm
|
....UP...
|
Sus cu ele :P
|
>>> up<<<
|
Salut,