![]() |
Go Logan !!!!
7 Attachment(s)
asta e loganul meu !!!!
vreau sa imi spune-ti si mie ce parere aveti, ce i-ar mai trebui in afara de jante , care si alea sunt pe "vinee" ! |
Re: Go Logan !!!!
daca ii pui jantele,si stopuri clare,o sa semene foarte mult cu al lui andon3 ;) :D....arata bine si al tau....keep it clean!
|
am vazut azi un logan cu niste stopuri clare se vad SUPERBBB
ps:in filmuletu' ala trebuia sa dai si tu o "blana" mica sa auzim daca da rateuri la limitare :D :p |
incearca sa vopsesti doar capota cu negru.......am vazut si eu un logan rosu(era full tuning)cu capota neagra..........era superb...............P.S.-tapiteria e superba!!!!!!!!!
|
chestia aia d p farur ce e?? e cumva autocolant??da-l jos rpd si pune nishte pleoape de fibra;) si vezi cum faci cu masca, dak nu schimbi spoileru' ceea c nu cred k ai de gand pt k i-ai pus kitu ala, vopseste-o k la log alea full si poate..o alta grila.
bafta la tunat |
imbracamintea pt volan nu ii vad rostul ....
cat poate sa imi placa cum se aude benzina cu finalu schimbat .... in rest pune- o la treaba ....chiar daca este 1.4 ...scoate fumu din ea ...ca nu o sa pateasca nimica ....am obs ca o calci cam firav .....cand ajungi la 6000 rpm te poti opri si schimba ;) te asteptam sambata ;) la poli |
salut zimi si mi'e te rog de unde ai luat toba si cat te'a costat!!! dak e un PM dak nu vrei sa faci public:P
|
mie personal nu i-mi pace toba...nu se potriveste pe Logan
|
postul asta e pt baietii care spun sa ii dau blana , i-as da sincer pana taie injectia dar am o retinere k are decat vro 600 e km.
am sa ii dau eu pana nu mai poate , dar mai incolo putin ! asa i-am dat pana in 4500-5000 rpm |
da mi'e tot nu mi'ai raspuns la intrebare :D de unde ai luat toba si cat ai dat pe ea? e doar finala?
|
toba am luat-o de la un magazin de tunning !
|
da-mi si mi-e id-ul tau de msg pls.......
|
nu mi-l mai da ca am rezolvat normal ca de la magazin de tuning ai luato ca doar nu o luai de la aprozar........... era bine sa fi dat si u magazinul si pretul dar..........
|
Quote:
Apropo de sfatul cu , capota neagra....sa stiti ca mai exista multe modele de "paint-job" nu doar two tone paint job...sau noua moda cu , capote negre...incearca sa faci ceva sa fie unic in felul tau...Salutari |
arata bine masina...si suna destul de fain toba!!!!!!!:)niste jante pe 16 elia ar arata beeton..am in vazut in oradea unul arata ff fain cu ele!!!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning