![]() |
E39 - 2002 Black BMW
12 Attachment(s)
De curand am devenit posesorul unui BMW E39 , cum de altfel imi doream demult .
Masina , dupa cum se poate observa este neagra , cu cateva optiuni . . Am atasat si cateva poze pentru a va da cu parerea . Kilometrajul din bord este cel real , toate reviziile de pana acum fiind facute la reprezentanta la Brasov . Ca planuri de viitor .. ramane de vazut , in functie de buget masina va evolua sau va stagna. |
Re: E39 2002 Black BMW
frumos interior :D
niste jante mai mari si o suspensie sport si e treaba buna :) |
Foarte frumos exemplar de E39 ar merge o folie si un kit M + ce a zis colegu ! Bafta cu ea !
|
Quote:
Ce motor are? |
Re: E39 - 2002 Black BMW
usor usor o voi aduce la o forma exterioara sa spunem mai placuta ochiului.
la interior nu prea am ce sa fac , poate doar un plafon negru .. motorul este marele minus d.p.m.d.v. , fiind de 2,0 diesel . Dar merge foarte bine . |
Quote:
Foarte misto masina .. sa o stapanesti sanatos . |
Felicitari ptr achizitzie ... asteptam poze cu cv modificari . :d
|
Super masina !!!! Interiorul e criminal !!!!! Are culoare mea preferata pentru un interior ,
Cati mai multi km fara probleme cu ea! |
era prea frumos sa fie adevarat , un asa e39 cu atatia km sa fie asa superba si sa aibe si un motor ok. daca era macar 2,5d era absolut superba din orice punct de vedere.
oricum masina e superba sa o stapanesti sanatos |
multumesc pentru urari ! masina asta am urmarit`o de multicel si chiar mi`o doream foarte mult . la mine va avea parte de acelasi tratament ca si la fostul proprietar .
|
1 Attachment(s)
sa mai inviem un pic topicul .. cu toate ca nu prea am ce scrie .. masina nu a primit nimic in afara de km si 2 revizii .. prioritara a fost investitia din spatele ei :))
poate primavara va veni cu ceva surprize .. am plimbat o pleoapa de luneta si un eleron de mi`a venit acru .. nu`mi plac si nu m`am hotarat deloc daca le pun sau nu . |
Quote:
foarte frumos interiorul .... |
e ok masina dar nu fi incantat prea tare,pielea nu este din fabrica.
|
cunosc masina de cand a iesit din showroom , nu am cumparat`o din vitan :) e pielea de fabrica , nu tin minte sa fi inlocuit`o
|
arata foarte bine si foarte ingrijita,nu stiu ce sa zic de motor,cat consuma?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning