![]() |
Azi 28 Iunie 2006
2 Attachment(s)
Unui "prieten"
|
Re: Azi 28 Iunie 2006
tulcea nu doarme..Tulcea face tampenii ! :))) eu cameramanul de langa masina..asteptam momentul... lansator prajituri frisca si capsuni 50.000lei obraznick! cameraman 2 din masina : gixer tipetele unui fricos si inca un blond pe acolo nu se vad ! :)))
|
A nu se lasa masina decapotata nesupravegheata:)
|
ba da ce talent avem capota-i-as 307-le cu prajituri :)) aveti de grija ca s-ar putea sa fim unde nici nu va asteptati ma baeti ma.... :D
|
2 Attachment(s)
O plimbare romantica prin urbe cu CC-ul :)...
|
cu loganu plimbarea ma...cc-u s-a plimat apoi la spalatorie :))
|
1 Attachment(s)
....uitati-va lamine...parca sunt miner... uaaaaaaaa muncitoru de mine;
|
pe amandoi va cunosc... cel putin din perspectiva mea... nu e deloc laudabil gestul (doar daca aveati ceva de impartit cu respectivul). in rest: "NU FACETI CA EI!"
|
poate face shi ala cu masinile voastre "lovitura soimu' " oricum f tare...am ras o gramada
|
Quote:
Ce vreti sa demonstrati prin treaba asta? |
Quote:
pakat k nu va prins ala sa vedeti lovitura 'pumnul' :) mare pakat.. |
Pai tocmai asta e ideea , ca AVEM ceva de "impartit" cu omul;)...doar nu ne apucam de nebuni sa aruncam in masinile oamenilor
|
Quote:
ps: dupa ce ca am dat cu prajituri sa mai si comenteze? ar fi chiar nesimtit ma... nu am facut nik rau masinii... nu am rupt oglinzi sau spart cum fac altii ce draq ! ;) |
topicu` o expirat ... ca deja e 29 ... :lol: :lol: :lol:
|
personal ma abtzin... adica daca tipu era taran sau ceva pe care il cunoasteti sau v-a facut ceva.. atuncea nu-i stres go on... da dc nu.. gandeste-te.. sa vi la masina asa numa si sa te trezesti cu ea manjita.. nu sti de cine nu sti de ce nu sti cum... e aiurea... dc aruncatzi si voi cu prajituri dupa fete... sau pe parbrize la masini atuncea era fain, having fun si nici nu era stres..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning