![]() |
Bentley SUV ?
1 Attachment(s)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
cel mai rapid SUV ! in caz ca se fabrica |
Re: Bentley SUV ?
:lol: mda...si in acelasi timp cel mai urat ( in caz ca se fabrica) ;)
|
Groaznic.....arata f urat...sincer nu ma ashteptam ca o firma ca Bentley sa se gandeasca macar la o masina asa urata.....
|
mai mult ca sigur ca nu va arata asa. e o fata de continental pusa pe un cayene (daca nu ma insel)...deci...oricum va trebui sa urmarim vreun prototip ceva inainte de aparitia unui suv
|
Nu e urat, e chiar elegant. Mai lasati santa-fe-urile si tucson, ca se apropie de infinity.
|
ce pot sa zic combiantia dintre suv si masina de teren ! oricum o sa aiba stabilitate buna dupa latimea rotilor :D
|
LOL ce urat e , park e porc:)).....
Doar nu vor scoate o asemenea hidoshenie cei de la Bentley..... Ma rog , daca place cuiva sa si-o cumpere:).... |
A mers Cayenne-ul...au mers si altele...dar asta e pur si simplu urat...:?
|
Asta e un Continental XXL :)
|
urat cu draci
|
urat urat...dar parca vad ca daca apare in varianta de productie o sa veniti cu poze sa le postati la "masini tari" asa ca scutiti-ma cu fitzele voastre ca e urata ca nu stiu ce...
cate masini urate dar super performante stiu... oricum am vaz ca deja numai pustii de 16-17-18 ani au inceput sa viziteze intens forumu asta...si sa spuna aberatii...asa ca... |
In general la masini tari lumea pune poze cu masini scumpe si/sau exclusiviste....deci probabil ca daca va aparea acest Bentley se va regasi printre alea din acel topic....
|
Utter shit!.. cel mai urat bentley costruit.. no question.. sper sa nu intre in productie..
|
arata nasol.....f nashpa....poate s`a jucat cinva cu photoshop....:P....si a iesit....chestia aia...:P...
|
e foarte urat ..dar totusi nu cred ca asta va fi forma finala...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning