![]() |
Matiz GRIS STAR
5 Attachment(s)
Salut. Am venit cu prezentarea masinii mele, este un Matiz din 2001, lovit in anul 2002, cumparat de mine in 2004 si restaurat, schimbat motorul, revopsit etc. In 2009 o domnisoara "amabila" a reusit sa imi indoaie aripa, asa ca am fost nevoit sa o schimb si sa o revopsesc, bineinteles ca nu mi-au nimerit culoarea ( culoarea fiind data pe comanda ). I-am pus si un mp3-player Pioneer,dar acum masina este de vanzare, intre timp am achizitionat o alta masina... ENJOY !
|
Re: Matiz GRIS STAR
Nu aici e rubrica de vanzari.... Cat ceri pe ea???
|
Nu am postat-o ca sa o vand :) Am postat asa ca o prezentare.
|
Poi si ce rost mai are sa o prezinti??? totusi care e pretul ei? :D
|
1800 cine e interesat. De cand am pus-o la vanzare nu m-a sunat nimeni ( 3 luni ) asa ca, cred ca ramane masina de pescuit.
|
Sunt 2 modalitati de vandut masini.... ar trebuii sa le stii! :D
|
Nu le am cu vanzarile, asa ca nici nu ma prea obosesc sa o vand... Ideea e ca cu asta mica nu am mers aproape de loc in ultimul an, abea daca am facut 1000 km. Abea imi amintesc ce problema am avut cu caloriferul din masina. A inceput sa imi scape antigel si am dus-o cu praf dinala de radiator pana in tulcea ( eram la sinaia ) .. A doua zi dupa ce am reparat-o, schimbat distribuie, calorifel, ulei, filtre, bucsi prostii mi-am cumparat o alta masina. As fi dat-o mai ieftin dar cand ma gandesc cati bani am bagat in ea si nu are nici o problema tehnica, mi-e mila sa o vand, asa ca cine vrea sa o cumpere, anuntul e pus, daca cineva de pe forum e interesat sa cumpere sa dea pm, in rest numai bine !
|
(cred ca)
Alea 2 modalitati la care se refera Mike sunt 1. vandutul "de-a-ntregul" 2. vandutul pe piese Daca ai o curte sau o hala unde sa o tii cat timp se vinde "de pe ea" e foarte ok sa o dezmembrezi. Iesi mai profitabil decat sa stai cu ea intreaga cu anuntul in geam. Alegerea e a ta, cum crezi ca merita, mai ales daca zici ca o mai iei la pescuit, din cand in cand. |
Asta era problema, daca aveam o curte sau ceva, logic ca o dezmembram, ieseam chiar si cu 1000 de euro mai bine...Chestiile cu dezmembratul sunt foarte bune in aceste vremuri de criza, lumea nu are bani sa cumpere piese noi si vine la dezmembrari...
|
Nu dezmembratul e solutia! Pentru o masina inmatriculata e cea mai proasta alegere!
Solutiile sunt: 1. lasi la pret ca sa o vinzi repede! 2. Umblii cu ea in toate targurile si stai la pret mare! |
Quote:
ps: poti sa pui niste detalii, poate cine trece pe aici e interesat... (nr km, dotari daca are servo, a/c sau geamuri, imbunatatiri daca e cazu...) |
daca faci un pret bun pentru instalatia de aer conditionat si pentru geamurile electrice(motorasele si tijele, si le dau pe ale mele + diferenta ca sa nu ramai cu geamurile deschise) dau o fuga pana la tulcea .
|
Am uitat sa precizez ca masina este full, nu ? :D Am servo, am si ac, am si geamuri electrice, si proiectoare... :oops:
Km ar fi cam 120.000... Cine este interesat PM, ideea este ca nu o sa o dau niciodata la pretul asta, nici nu ma grabesc pentru ca stiu ca piata auto a suferit schimbari drastice si sub 1800 nu o las ! PS: O vand intreaga asa cum e ea, daca e bonus va pot oferi si un cd player Pioneer, acum este pus unul panasonic care scoate frumos rau de tot...Partea proasta e ca, e cu caseta :rolleyes2 |
Quote:
Imi place mult cum da culoarea asta pe matiz! E unul si prin C-ta, dar nu prea e ingrijit... |
la cele pe RO nu s-a pus ABS... Iar eu nu am vazut Matiz full(AC geamuri, servo) care sa aiba si trapa! :D
Eu acum am 2 matizuri... unul full fara trapa... si unul cu trapa si troaca! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning