Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   VW Fest in Bucharest (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/19375-vw-fest-bucharest.html)

GolfuletzS 23-06-06 16:21

VW Fest in Bucharest

ideea a fost a lu balan joint... sa facem o intalnire vw golf.... cred... ca o sa se stranga lumea... dar mai intai anuntati aici daca sunteti deacord.. si ... propuneti o data.. ;) ca banuiesc , ca ora.. nu mai are importanta ;) .....

cred ca ar fii bine intr`o sambata..... ! parerea.. mea

hai sa vedem.... care cum vine ....!

Se poate veni si cu alte marci de Vw... da ... cred ca majoritatea.... o sa aiba Golf.... hai sa vedem.... cati vor !

bodyspeed 23-06-06 16:31

Re: Intalnire Vw Golf in Bucharest !

cand ar fi asta :rolleyes2 ... sa anuntam si pe aici.... poate conving si pe ....sti tu cine ;) ...si venim
p.s avem cu ce veni si ce arata ;)

balann_jointt 23-06-06 16:43

hopaaa aveti golfuri frumoase si nu ne aratati aaa! secretosilor!!! hai sariti baieti si anuntati-va care veniti! ar fii frumos ! intalnirea va avea loc in bucuresti !!! O sa aleaga golfuletz locul! mie mi-ar place la Prisma! E un loc cunoscut si s-au mai facut intruniri acolo!!!!! bafta si sper sa ne strangem cat mai multi!!!! Asteptam si golfisti din tara nu numai din bucuresti!! ::)))

GolfuletzS 23-06-06 16:44

pei.... sa ne strangem mai multi si facem intalnire !

Nu aleg eu locul il alegem toti ;) fiecare face propuneri si vedem... care e cea mai buna !

Ady_R_001 24-06-06 16:36

salut......in sfarsit cineva care propune ceva frumos....pana la urma unde se tine intalnirea asta...va rog sa ma anuntati si pe mine pls....ID MESS : Ady_r_001
abia astept:D Ar fi misto pe la Pescarus sambata seara...adica asta seara pe 22.... 22-30.

GolfuletzS 24-06-06 17:04

nupz.... tre sa ne strangem.... mai multi..ca asa ce facem intalnire cu 2 golfuri ?!

asteptam sa facem un mare si frumoasa.... !

multi zic..c a se fac.. intalniri pe vwforum... da ei fac.... prin tara....eu zic.. ca mai frumos facem noi daca ne strangem mai multi.. si iese chiar misto !

da mai anuntati si voi propietari de vw golfuri bora nu conteaza.. si sa ne intalnim

GolfuletzS 24-06-06 18:56

se mai alatura... inca ... un Golfist :D.... si speram ca ni se mai alatura si alti

bodyspeed 24-06-06 21:31

Quote:

Originally Posted by GolfTuning
se mai alatura... inca ... un Golfist :D.... si speram ca ni se mai alatura si alti

la cat mai multii sa se alature ;)
hai.... baieti ;)

broncos emx 24-06-06 21:44

hai baietii ca mai vine unu doar ca depinde de data......

broncos emx 24-06-06 21:46

sper sa se prezinte toti golfistii ca sa fie frumos....da sa vina si altii,,,,,no problem......

mmneg 24-06-06 23:56

ar fi frumos sa fie ceva organizat din timp, poate vin mai multi si din tara, ca asa in bucuresti noaptea vedem multe golfuri pe strazi

GolfuletzS 25-06-06 08:32

pei daca iese frumos intalnirea asta..... facem altele mai mari... da momentan eu zic... sa incepem... cu inceputu ;).....

hai sariti cu Date.... si locatii !

si mai corupeti VW`isti :D

balann_jointt 25-06-06 12:43

Deocamdata mai sunt cativa care mai au de lucru la masini!!! Eu zic sa nu ne grabim sa fixam o data ca sa poata veni si cei din afara Bucurestiului!! cam pe 10 iulie sa zicem ar fii perfect nu?? e timp destul pana atunci! Sper sa se stranga cati mai multi si nu uitati ca tre sa mai alegem si locul!!!

bodyspeed 25-06-06 13:55

Quote:

Originally Posted by balann_jointt
Deocamdata mai sunt cativa care mai au de lucru la masini!!! Eu zic sa nu ne grabim sa fixam o data ca sa poata veni si cei din afara Bucurestiului!! cam pe 10 iulie sa zicem ar fii perfect nu?? e timp destul pana atunci! Sper sa se stranga cati mai multi si nu uitati ca tre sa mai alegem si locul!!!

nu e bine ..pe 10..cade lunea....e cam naspa...;)
si s-ar putea sa fie ceva pe 9 la craiova asa ca nu stiu mai vb :rolleyes2

GolfuletzS 25-06-06 14:06

cel mai bine e intr`o sambata !

ca duminica poate nu poate sa vina toata lumea

luni nici atat ca mai lucreza ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:34.

- Copyright 2026 4Tuning