![]() |
VW Fest in Bucharest
ideea a fost a lu balan joint... sa facem o intalnire vw golf.... cred... ca o sa se stranga lumea... dar mai intai anuntati aici daca sunteti deacord.. si ... propuneti o data.. ;) ca banuiesc , ca ora.. nu mai are importanta ;) .....
cred ca ar fii bine intr`o sambata..... ! parerea.. mea hai sa vedem.... care cum vine ....! Se poate veni si cu alte marci de Vw... da ... cred ca majoritatea.... o sa aiba Golf.... hai sa vedem.... cati vor ! |
Re: Intalnire Vw Golf in Bucharest !
cand ar fi asta :rolleyes2 ... sa anuntam si pe aici.... poate conving si pe ....sti tu cine ;) ...si venim
p.s avem cu ce veni si ce arata ;) |
hopaaa aveti golfuri frumoase si nu ne aratati aaa! secretosilor!!! hai sariti baieti si anuntati-va care veniti! ar fii frumos ! intalnirea va avea loc in bucuresti !!! O sa aleaga golfuletz locul! mie mi-ar place la Prisma! E un loc cunoscut si s-au mai facut intruniri acolo!!!!! bafta si sper sa ne strangem cat mai multi!!!! Asteptam si golfisti din tara nu numai din bucuresti!! ::)))
|
pei.... sa ne strangem mai multi si facem intalnire !
Nu aleg eu locul il alegem toti ;) fiecare face propuneri si vedem... care e cea mai buna ! |
salut......in sfarsit cineva care propune ceva frumos....pana la urma unde se tine intalnirea asta...va rog sa ma anuntati si pe mine pls....ID MESS : Ady_r_001
abia astept:D Ar fi misto pe la Pescarus sambata seara...adica asta seara pe 22.... 22-30. |
nupz.... tre sa ne strangem.... mai multi..ca asa ce facem intalnire cu 2 golfuri ?!
asteptam sa facem un mare si frumoasa.... ! multi zic..c a se fac.. intalniri pe vwforum... da ei fac.... prin tara....eu zic.. ca mai frumos facem noi daca ne strangem mai multi.. si iese chiar misto ! da mai anuntati si voi propietari de vw golfuri bora nu conteaza.. si sa ne intalnim |
se mai alatura... inca ... un Golfist :D.... si speram ca ni se mai alatura si alti
|
Quote:
hai.... baieti ;) |
hai baietii ca mai vine unu doar ca depinde de data......
|
sper sa se prezinte toti golfistii ca sa fie frumos....da sa vina si altii,,,,,no problem......
|
ar fi frumos sa fie ceva organizat din timp, poate vin mai multi si din tara, ca asa in bucuresti noaptea vedem multe golfuri pe strazi
|
pei daca iese frumos intalnirea asta..... facem altele mai mari... da momentan eu zic... sa incepem... cu inceputu ;).....
hai sariti cu Date.... si locatii ! si mai corupeti VW`isti :D |
Deocamdata mai sunt cativa care mai au de lucru la masini!!! Eu zic sa nu ne grabim sa fixam o data ca sa poata veni si cei din afara Bucurestiului!! cam pe 10 iulie sa zicem ar fii perfect nu?? e timp destul pana atunci! Sper sa se stranga cati mai multi si nu uitati ca tre sa mai alegem si locul!!!
|
Quote:
si s-ar putea sa fie ceva pe 9 la craiova asa ca nu stiu mai vb :rolleyes2 |
cel mai bine e intr`o sambata !
ca duminica poate nu poate sa vina toata lumea luni nici atat ca mai lucreza ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:34. |
- Copyright 2026 4Tuning