![]() |
vand 324 D touring
vand bmw 324 touring fabricat in 1990 disel inmatriculat ro,are scaune rekaro unul este imbracat dar este albastru cu galben cam tiganesc.celalalt este cum este el original putin jupuit,volan m teh1 jante pe 15 cu 8j cred una este stramba,masina merge bine mai trebuie bibilita pretz negociabil 1200 este inmatriculata ro o sa vin maine si cu niste poze deoarece acuma nu am
|
Re: vand 324 D touring
Quote:
|
pune si o lista cu optionalele.
ce "probleme" tehnice stii ca are ? dreapta pe serii ? proprietar in acte ? |
masina este dreapta pe serii proprietar nu sunt dar este var cu mine deci se rezolva imediat si cu actele,ca probleme ce sa zic masina a stat vreo 2ani i-am schimbat puntea pe spate ca huruiau ambii rulmenti,suspensia este beton,fusta fata necesita schimbata,aripa pe dreapta este putin julita,cel mai bine revin diseara cu niste poze si gata cu vorbaria:) hai ca acuma ma duc sa fac pozele
|
9 Attachment(s)
si pozele promise cu jantele ce apar in poze pretu este putin negociabil,schimbat azi electromotor ca facea figuri
|
upp masina merge bine,o tin degeaba e pacat de ea ca tine cu casa,,,maine primeste si o fusta fata m teh 2 originala motorul functioneaza impecabil masina se prezinta bine
|
uppp masina de familie tine cu casa:D:D:D
|
am rezolvat si problema cu stopurile azi ca erau putin decolorate,,,le-am facut pe ambele,pus boxe castofon pretzu ramana le fel sau 1000fixx fara jante
|
HAI UPPP
|
salutare, ai primit pm de la mine?
|
salut am primit si nu pre-s incantat de masina ta,,imi pare rau,,up in continuare
|
inca o data fusta fata de m teh2 nu se da separat se da doar impreuna cu masina,,,0721 827 323 nu pusesem nr imi cer scuze
|
upp upp upp masina merge brici
|
uppp aranjat azi si fusta fata,,,pusa cea de m teh2 si volan m teh 1 in stare perfecta uppp am nevoie de lovele
|
uppp uppp
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning