![]() |
Hyundai Coupe - SOUND SQUAD & NITRO Power ( MR )
3 Attachment(s)
Masina :Hyundai Coupe 2005 cu facelift. O sa scriu ce am pus/modificat eu pt ca astea vin full din fabrica (piele,clima,trapa,etc).
-JANTE 18" BARRACUDA INDY -Anvelope GoodYear Eagle F1 225/40 -Arcuri sport H&R (in max o luna / sunt comandate) -Evacuare 2 x REMUS + BORLA -Admisie Carbon Dynamic Airbox (CDA) de la BMC -UNICHIP -NITRO (NX) +45CP (187cp cu NX pe DYNO) -Bujii DENSO IRIDIUM Power -XENON 8500K (faza scurta) + Philips Blue Vision (proiectoare) AUDIO & MULTIMEDIA HU - PIONEER P80MP NAVIGATIE - Fujitsu Siemens N520 BOXE FATA - JBL GTI C608 BOXE SPATE - Hertz dieci 6x9 SUBWOOFER - 2 X KICKER L5 10" 450w RMS in SEALED AMPLIFICATOR SUB - JBL CROWN 1100.1 AMPLIFICATOR BOXE FATA - JBL POWER 600.2 BATERIE - Deepcycle OPTIMA Yellow Top (gel) CABLAJE - Dietz , Stinger , Connection (Audison) ANTIFONARE - 4 x DYNAMAT Extreme Door Kit + 3 x DYNAMAT Trunk Kit NEOANE - 8 x Dietz In curand DVD Player + TV Tuner... Cam asa arata masina acum.... ( si ESTE DE VANZARE ) |
Re: Hyundai Coupe - SOUND SQUAD & NITRO Power
19 Attachment(s)
Poze...........
|
Re: Hyundai Coupe - SOUND SQUAD & NITRO Power ( MR )
Eu am crezut ca aici este locul thread ului , dar daca nu este asa , si trebuia la "Masina mea" atunci ... sa fie mutat :)
|
pur si simplu superb.
|
Merci ;)
|
intradevar ce ai facut pana acum e frumos si cu cap;)
la exterior ceva mai agresiv nu te-ai gandit..eventual peste vopseaua asta sa arunci o perla va iesi ceva ciudat si cu siguranta unic :) |
super masina niste stopuri clare pe led si niste angel eyes si nu mai are nevoie de nimic
primul si primul lucru care mia placut la masina ta a fost culoarea si porma ideea cu butelia cum iese ea nitel bv sa ai grija de ea si spor la tuning mai departe |
auzi dar am o curiozitate filtru ala isi face treaba cum trebuie ca mie nu prea mi se pare prea bine pus acolo ca parca nu prea trage el aer de acolo ?????
nu stiu cel putin asta e parerea mea p.s. sa nu schimbi niciodata culoarea la masina ca e prea belea :) |
Filtrul are tubulatura (protejata termic) pana in bara ;)
|
bah esti dator cu o plimbare sa-ti vad nx-ul. si eu am o datorie. n-am uitat
|
Da ma :) te ai fofilat dupa ce ti ai luat masina si nu ai dat si tu o bere :)
|
ce pot sa spun NILS foarte tare masina :)
tine-o tot asa cu modificarile ;) |
simplu si de efect! bravos! felicitari:D
|
Superba..Am vazut-o de 1 Mai la Mamaia..Felicitari..
|
eu zic sa ii vopsesti plafonul negru lucios si mai lasa body-kitu exterior sa astepte. E super si asea......am mai vb noi... bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:07. |
- Copyright 2026 4Tuning