![]() |
Tokyo Drift
vineri o sa fie premiera la F&F3 la Lotus .De la orele 21.Ce ziceti nu ar fii locul WSR-ului acolo ????????Dupa intalnirea la ora 20 sa mearga comvoiul(dar nu ca taranii) la hollywood.ce ziceti?
Daca ok ,trebuie sa interesam si de bilete ,daca mai este. |
Re: Tokyo Drift
Quote:
|
Buna idee. Dar maine ar trebui sa facem rezervarile daca nu ii deja prea tarziu
|
prefer sa-l vad acasa.(de 30 de minute e la mine filmul)
|
The Fast and the Furious 3 : Tokyo Drift nu apare printre premiele saptamanii in Oradea...cel putin pe Cinemagia.ro nu apare filmul
|
Grupare dupa film: Sapt. 16.06 - 22.06 sau ora: J Vineri 23.06
Ora 14 Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani Failure to Launch Hollywood Multiplex Lotus - 14:30 Matadorul The Matador Hollywood Multiplex Lotus - 14:00 Ora 15 Codul lui Da Vinci The Da Vinci Code Hollywood Multiplex Lotus - 15:15 Poseidon Poseidon Hollywood Multiplex Lotus - 15:45 Slevin: Nevinovat cu ghinion Lucky Number Slevin Hollywood Multiplex Lotus - 15:00 Ora 16 Lumea de dincolo 2: Evolutia Underworld: Evolution (Underworld 2) Hollywood Multiplex Lotus - 16:15 Ora 17 Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani Failure to Launch Hollywood Multiplex Lotus - 17:00 Inger in Paris Angel-A / Alerte rouge Hollywood Multiplex Lotus - 17:15 Poseidon Poseidon Hollywood Multiplex Lotus - 17:45 Ora 18 Codul lui Da Vinci The Da Vinci Code Hollywood Multiplex Lotus - 18:00 Matadorul The Matador Hollywood Multiplex Lotus - 18:30 Ora 19 Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani Failure to Launch Hollywood Multiplex Lotus - 19:00 Slevin: Nevinovat cu ghinion Lucky Number Slevin Hollywood Multiplex Lotus - 19:30 Ora 20 Matadorul The Matador Hollywood Multiplex Lotus - 20:30 Poseidon Poseidon Hollywood Multiplex Lotus - 20:00 Ora 21 Codul lui Da Vinci The Da Vinci Code Hollywood Multiplex Lotus - 21:30 Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani Failure to Launch Hollywood Multiplex Lotus - 21:00 Ora 22 Inger in Paris Angel-A / Alerte rouge Hollywood Multiplex Lotus - 22:15 Lumea de dincolo 2: Evolutia Underworld: Evolution (Underworld 2) Hollywood Multiplex Lotus - 22:30 Poseidon Poseidon Hollywood Multiplex Lotus - 22:00 Sorry baietzi cred k sapt asta ruleaza numa in bucureshti...pote sapt viitoare apare si la noi....:( |
se pare k zuky avea dreptate...dar ca sa fim siguri...ar trebui sa ne interesam la Lotus!!!
|
Si eu am fost azi la Lotus si m-am interesat si filmul nu vine in oradea maine !
|
LEX in ce format ai primit filmul ? Il ai si pe DVD sau CD? ce sa iti aduc pentru o copie ?:-)
|
un film cu liceeni printre yakuza si drifturi. mi s-a parut de slaba calitate la toate capitolele mai putin prezenta de masini, mult mai spectaculoase ca in precedentele doua parti. nu cred ca-si merita banii de bilet filmul asta.
|
DVD era,nu mi-a dat voie sa-i fac vreo copie omul al cui era,a stat cu mine pana l-am vazut,si dup-aia mi l-a luat.nu-l da la nimeni inca,asa a zis.ce tzeapa am luat! bine macar ca l-am vazut.e un film hipercomercial,in schimb,merita vazut de ce sunt in stare pro-drifterii aia !! spectacol !! in rest filmul e un cacat,same old shit !
|
Am vazut filmul Tokyo Drift pe DVD dar ii adevarat nu se vede calumea nu e subtitrat dar e fain ..
|
Parca vad dupa ce iesiti de la film ca forjati masinile asa s-a intamplat la The fasf and the furio si 2 fast 2 furios....cel putin in Arad:lol: :lol:
|
pe net...numa nu o gasesk....totzi schimb denumirea filmului si cand il dld defapt dld ceva prostie...de film...se pare k tre sa ashtept sa vina in cinema :(
|
am auzit ca ii varza
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning