![]() |
E36 - BMW
4 Attachment(s)
Va salut cu respect domnii mei.
Sunt nou pe forum si recent mi-am cumparat si eu o pisicuta. O scurta prezentare a masini: motor 2000 cmc vanos, clima, geamuri electrice. Masina am luato acum 3 luni, impecabila din punc de vedere tehnic in schimb din punct de vedere estetic lasa de dorit. Am inceput deja sa o modific. Astept pareri pro si contra si in special multe sfaturi. |
Re: BMW E 36
6 Attachment(s)
Poze cu stadiul masini in momentul de fata
|
Re: E36 - BMW
ar fi aiurea sa-ti spun ca e frumoasa! potential are! uita-te pe forum la e36 si-o sa-ti vina idei despre cum ai vrea sa arate! ce culoare vrei sa-i dai? p.s. SFAT. NU PUNE BARI,PRAGURI SI ALTE MINUNI DE FIBRA! BAFTA MULTA:D
|
salut..cu ceva banuti si rabdare scoti masina din ea..sa ai noroc de ea si cati mai multi km fara incidente!
|
Quote:
PS ms de sfat.:D |
4 Attachment(s)
Quote:
Vorba aia ce face omul cu mana lui e sfant. Uite niste poze cu spoilerul spate facut de meserias, noroc ca m-am dus vineri pe la servis si l-am curatat eu calumea ca de nu imi plesnea toata vopseaua. |
4 Attachment(s)
Azi am fost pe la servis si am facut unele retusuri pe la masina, maine urmeaza sa ii montez jantele pe 17, reglat unghiul de fuga, reglat faruri si cateva mici retusuri, inclusiv montarea difusorului pe spate.
Planuri de viitor o suspensie sport. Astept pareri si sfaturi. |
10 Attachment(s)
Dupa lungi asteptari adica 1 luna jumate de cand masina era in service, astia imi aduceau numai piese aiurea si asteptam cate 2 saptamani dupa piesa ca era originala, mii de certuri cu aia de la asigurari si amenintari ca ii dau in judecata am reusit sa scot masina.
Sper sa va placa, jantele le montez azi ca inca nu am avut timp ca am avut parte de 4 ore de placere alaturi de ea curatand-o si bibilindo:D:D |
5 Attachment(s)
Asa arata masina in momentul achizitionarii
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
P.s Frumoasa Pisicuta , ai sta bine cu spoilerele M |
9 Attachment(s)
Si cum am promis pozele cu jantele.
Astept pareri pro si contra si in special sfaturi.:-) |
Quote:
|
frumoasa pisi.curata un pic interiorul ala ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning