![]() |
Audio Seat Ibiza
1 Attachment(s)
Buna tuturor. Sunt nou pe forumul 4tuning.ro, dar sunt un fan al site-ului si sper sa ma puteti ajuta. Problema e urmatoarea: mi-am luat si eu recent o Ibiza 1.4 2002 neagra si am "dotat-o" cu un sistem de boxe (pana acum) Hertz. Din pacate masina are din fabrica radio casetofon integrat cu climatronicul si cu un mic ecran unde apar diverse informatii. As vrea sa-i pun si eu un cd sau mp3 si un amplificator si eram curios daca a gasit cineva de aici o solutie pt scoaterea casetofonului. Am inteles ca este un fel de rama speciala. Intrebarea mea este urmatoarea: stie cineva o firma serioasa care sa se ocupe cu asa ceva?
P.s. Nu vreau sa folosesc modulatoare FM cu mp3, deoarece casetofonul este varza... Multumesc si sper sa ma indrumati spre o firma buna. Aveti si poza atasata, poate intelegeti mai bine;) |
Re: Audio Seat Ibiza
Quote:
|
Quote:
|
Dute la ToTTal Motto ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sincer la tine problema e destul de nasoala, cred ca singura solutie pt tine e un jl audio clean sweep
|
Quote:
|
adaptezi un i-pod sau mp3 player. sau pui un cd-player care o sa fie f inestetic ... undeva sub bord, in bord ... etc
|
Quote:
|
Quote:
|
|
JL Audio - Clean Sweep te scoate din "ciocolata" :D si, pe langa faptul ca iti ofera o intrare pt pod si iesiri preamplificate pentru un amp, mai are si un egalizatoru automat care iti corecteaza curba de iesire nu prea fericita de la sistemul stock.
pretul la www.wizards.com.ro este de 1196RON+TVA. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning