![]() |
Plecarea la Bucuresti - 18 septembrie (topic inchis)
Am facut acest topic sa ne organizam din timp care cum si cu cine plecam ...
Eu si Carla mergem cu BoSSul3tz cu masina ... Gabi am inteles ca merge cu Mikey si cu prietenele...restu nush ... haideti sa ne hotaram cam cand plecam ...sa plecam in coloana ! :wink: |
Eu merg cu mikey 100 % (doar sa nu se razgandeasca el, sa nu mai vrea sa mearga :wink:). Daca Grig (LAM) va veni cu Oltcitul de curse, atunci vor avea loc si prietenele (a mea si a lui Andi - mikey).
Restul... Nu stiu. Sper sa mai fie masini si sa mergem toti. |
ar fi bine sa mergem cat mai multi si in coloana cu masinile :lol:
|
Pai... daca merge Andi cu BMW-u', ranzi cu BMW-u', Bossu' cu Dacia si Grig cu Oltcitu'... sunt deja 4 masini.
La ranzi cica e Teo (Kitana), Ratza (g-spott), Ale si Ion (Pericol[oso]:)), deci e full. Alex, tu sigur mergi cu Bossu' ? PS: la drumu' asta tre' sa tina cineva in masina ceva :wink: Noi avem deja steagu' :) |
eu si carla mergem sigur cu bossuletzu ..am vorbit in seara asta cu el si am stabilit cat sa punem la benzina si bla bla ... iar acel ceva in tinem la noi :lol: :wink: dar despre asta vb la bloc ca aici ne vad \"dusmanii\" si stricam surpriza :lol:
|
Deci voi sunteti aranjati. Mai e un loc la Dorin, pentru Tara? Cred ca o sa vrea sa mearga si el.
PS: supriza e anuntata, da' nu se stie ce e. Lu' Florica i-am zis de la Alexandria, si stie ca e pentru ei :wink: |
Re:
Quote:
asta numai el poate spune maine probabil ... iar despre surpriza stiam ca e anuntata...dar hai sa nu mai vb despre ea ca parca vad ca incep nebunii sa ne traga de limba :lol: :lol: :lol: |
Guys! ;) cum sa nu-l iau eu pe DOMNU ADDICT :D hahahahha..ca doar si-a facut incalzirea in cea verde.. hahahahahah...
pai si noi cam astia suntem.. JE, ADDICT, Al3x si kandia.. DAR hai sa mergem mai multz.. atzi vazut ce mijto au venit baietzii de la Bucale?.. luatzi aminte.. :x |
pai suntem 2 masini pline care merg sigur pana acum
Bmw ursuletz al lu` andy in care sunt : Andy , Gabi si prietenele lor :lol: Dacia lu` BoSsuL3TZ in care sunt : BoSsuL3TZ , Eu, Kandya si Add|ct ... si Grig cu oltcitul daca merge... si am inteles ca ar mai fi : Astra Carvan sau Bmw Rechin al lu` Ranzi in care sunt : Ranzi , Kitana , G-Spott , Pericol si inca unu(nu mai retin exact cine :oops: ) ... tre sa vorbim cu DJ-35-GAB si Cioara sa mergem toti ...sa mergem in coloana cum au venit baietii de la Bucuresti! asta in cazul in care vor sa mearga cu noi ... :roll: ramane de vazut ! :wink: |
GAB-u' a zis ca merge la Baneasa, iar Cioara... probabil va merge cu Cosworthu'... pe platforma :lol:
|
stiu k sunt off topic rau de tot...dar chemati si niste oltence fierbinti :twisted: :twisted: :twisted: mai vreau sa fac poze ku ele...
PS:pt cei kare nu sau prins...vorbesc despre olticuri 8) pentru postul urmator al lui Gabi: puteam sa ratez ocazia?!?! 8) :roll: :lol: :lol: :lol: |
Tot offtopic:
Speed': am vazut ca te-ai pozat cu toate :wink: |
Jur ca as merge si eu (asa ... sa ma uit :roll: ) dar sunt 2 probleme:
1-banii 2-restantele! nush ce sa fac ... |
pai nu le termini pana pe 18?.. si oricum iei si tu o pauza :lol: ca doar nu mori o zi.. cu banii nu cred ca va fi problema.. sigur se vor gasi 3 oameni care sa mearga cu tine.. si ii bagi la plata :D
Hai frate cu noi :) sa vezi distractie pe capul nostru ;) |
de pe 18 in colo mai am inca 2 examene! nu stiu sigur ... sa vb cu ai mei sa vad ce pauze pot sa scot!
ca eu as merge si m-ar lasa dar dupe aia mi-ar striga ca din cauza asta nu am luat rest! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:46. |
- Copyright 2026 4Tuning