Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   4 Tuning Day Revenge 4 iunie- pareri, opinii , poze etc. (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/18421-4-tuning-day-revenge-4-iunie-pareri-opinii-poze-etc.html)

Mandella 04-06-06 20:46

4 Tuning Day Revenge 4 iunie- pareri, opinii , poze etc.

10 Attachment(s)
ce credeti de show, mie mi se pare ca a fost mai tare ala de anu trecut
oricum n-a fost rau.....
cateva poze

sandrei 04-06-06 20:59

Re: 4 Tuning Day Revenge 4 iunie- pareri, opinii , poze etc.

clujul ca de obicei...foarte slab reprezentat...am fost doar o mana de oameni...si...masini si mai putine...sper ca interesul clujenilor sa creasca fata de acest fenomen si sa lase deoparte spoilerele din piata de bmw m power :))
ps: astra-ul ala de bihor mi se pare oribil..foarte rau lucrat...ma gandesc si daca nu ii fierbe motorul la fiecare 100m....

RA_2fast4u 04-06-06 21:21

pai nu ai cum sa compari showul de anul trecut cu cel de acuma... e cu totul altceva... acela a fost organizat de catre straini(polonezi parca) si cu masini straine (inclusiv din filme) a fost o cu totul alta treba..

@sandrei: foarte bine zici tu acolao... ma tot uit si nu vad nici o aerisire, in + ... numai daca nu cumva isi ia aerul pe la spoiler cumva ....

DaNuTzU' 04-06-06 22:15

golfu mat visiniu ala a fost cea mai adevarata masina iar manta aia ce se dadea ca si premiu era de ***!! si daca nu ploua garantez ca era putin mai buna parere voastra despe show dar in orice caz a fost cam slabutz

Cali...nV6 05-06-06 00:26

Quote:

Originally Posted by sandrei
ps: astra-ul ala de bihor mi se pare oribil..foarte rau lucrat...ma gandesc si daca nu ii fierbe motorul la fiecare 100m....

Chiar ca-i naspa masina aia am vazut-o si la CJ ...mai bine o lasa stock ....

alexufo 05-06-06 00:30

Mah Macar Avem Un Loc Intai Laju La Dbdrag

dacia 500 lastun 05-06-06 09:44

mah a fost fain si in primu rand a fost reprezentat cluju cu fiatu 500 a lui bogdy pacat ca a fost vreamea rea . NU stiti cine a castigat manta ? :))))))))))

Mandella 05-06-06 12:51

mai puneti si voi niste poze care ati fost , asa-i frumos :)

glaw 05-06-06 13:51

Cei care ati participat la careva competitie FELICITARI (Doru, Zander, Sandrei, Laju etc. etc.). Slaba organizare...:( masini putine, oricum s-a uitat ceva: nominalizarile la kategoria kitch "tiuning". Au fost cateva masini frumoase, ceva show la liniute facut de evouri si impreza (vrei 3 buc.), Logan Turbo, Dacia 1310, etc. Audi RS 4 MTM s-a facut de ***, Porsche turbo slab. Drift show'ul anuntat a fost un fiasco, cu exceptia a cate un impreza, restul s-au cam facut de kko. Organizare pt spectatori slaba, vreme aiurea...ce sa mai. Asta e. La mai bune de acum incolo...

Fixius 05-06-06 14:37

bine ca or venit cei din ungaria... in prezentare cu masinile, daca nu.,.. ar fi fost si mai slab :D

acum va pun si eu cateva poze....

sandrei 05-06-06 15:01

Quote:

Originally Posted by glaw
Cei care ati participat la careva competitie FELICITARI (Doru, Zander, Sandrei, Laju etc. etc.). Slaba organizare...:( masini putine, oricum s-a uitat ceva: nominalizarile la kategoria kitch "tiuning". Au fost cateva masini frumoase, ceva show la liniute facut de evouri si impreza (vrei 3 buc.), Logan Turbo, Dacia 1310, etc. Audi RS 4 MTM s-a facut de ***, Porsche turbo slab. Drift show'ul anuntat a fost un fiasco, cu exceptia a cate un impreza, restul s-au cam facut de kko. Organizare pt spectatori slaba, vreme aiurea...ce sa mai. Asta e. La mai bune de acum incolo...

multumim glaw...cat despre masini...cam asa...kitsch-urile erau ff multe :) ce sa-i faci...dar oricum organizarea a fost un mare fiasco

Fixius 05-06-06 15:13

24 Attachment(s)
O parte din poze...

sandrei 05-06-06 16:34

4 Attachment(s)
some pics..

Bogdan' 05-06-06 17:02

mai are cineva ceva poze sau filmulete?"si pt cei care nu au fost

Mandella 05-06-06 17:31

sandrei, arata f bine masina ta felicitari! spune-mi cat au fost jantele si ce firma is + un pret te rog

All times are GMT +2. The time now is 23:18.

- Copyright 2026 4Tuning