![]() |
Iata ce se mai vede prin Bucuresti ...
3 Attachment(s)
In piata dorobanti acum vreo saptamana ...
sorry ca sunt asa mari pozele dar chiar nu am cu ce sa le editez acum |
1 Attachment(s)
asta e masina ...
0-100km/h 3.2 sec |
Am si eu o intrebare: CE MASINA E AIA?!:lol:
|
:wink: scrie pe poza ... Gillet Vertigo ...
|
Cioli17
nu-i doresc la nime' sa mearga prin BUCURESTI cu asta!! :lol: :lol:
|
Sa dea dracu-n mine daca am auzit de masina asta in viata mea. Oricum, e criminala si ii doresc proprietarului mult noroc in \"safari-ul\" din Bucuresti :twisted:
|
este pt prima oara cand vad asa o masina 3,2 sec suta esti sigur???? :lol: :lol: :lol:
|
mda 3.266 parca ... se falesc ei ca cica ar fi WORLD RECORD ... poate o fi ... la masini de serie ...
|
nush ce naiba e da e mishto in orice caz....
am presimtzirea ca e facuta in italia manual da nush de ce :lol: http://www.chez.com/gillet/img/record.gif da' mandri mai is ashtia :lol: pe www.chez.com/gillet gasitzi shi date tehnice... |
Chiar frumoasa masina... imi plac modelele sport cu \"forme\", ca niste femei bune :lol:
Dar am impresia ca pentru asta iti trebuie picioare lungi sa te sui in ea, din cate am vazut in poza banuiesc ca se ridica acoperisul spre fata, cumva, si intri sarind peste aripa... |
da masina unu este deloc urata seaman din fata cu lotuds elise dar daca prinde suta in 3,2 sec nu prea imi vine sa cred stie cineva ce motor are ???cati cp?? :D :D :D
|
Quote:
|
Nu m-ar mira deloc sa aiba o caroserie usoara, si sa se duca spre 5-600 de kg... si la 3, 400 de cai putere, ganditi-va ce iese...
|
da stiu ca este posibil dar nu stie nimeni exact ce are sub capota sau??? :lol: :D :D
|
Geo: cine stie din ce fibra de carbon o fi caroseria :D
Catalin: eu unu' nu stiu cat are sub capota, da' la cum arata masina m-ar mira sa aiba vreun 1300 cmc si 50 cp ca TRS-u' de la Oltcit :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning