![]() |
Drift Challenge
Cine se baga la drift?
va fi intai o demonstratie facuta de profesionisti, care vor da apoi celor inscrisi cateva sfaturi si indicatii, apoi LIBER !!! Tot pilotii vor puncta si vor decide castigatorii care vor primi premii in bani ! va fi lansarea neoficiala a "fast&furios 3 Tokio Drift" |
Re: Drift Challenge
Este vorba de drift challenge pe bune.
Drift=derapare controlata astfel incat masina sa parcurga o distanta cat mai mare lateral, cat mai perpendicular pe axul traseului. Este competitie de drift PE BUNE !!! Este vorba de un viraj special gandit si amenajat pentru ca masina in viteza sa poata fi derapata controlat. Toti cei care vor participa vor primi indicatii si sfaturi despre trasa optima, turatie, viteza de intrare in viraj, etc de la piloti profesionisti. Cerculetele si burnout-urile sunt SEPARAT !!! |
imi dati masina...eu ma bag...
din pacate cu pejo`ul nu ma risc...ca e in garantie oltcitu` nu e gata bmw&fiat...nu vreau sa pice toate piesele pe acol pe pista :( |
Quote:
uita de perpendicular |
Quote:
|
se poate si cu o mashian cu tractiune fatza ... stai calm ... nu neaparat bmw sau honda sau cine mai shtie ce
|
pai.. care e ideea cu drifu ?
adica daca ma bag sa rup cauciucuri.. cu ce ma intorc acasa? premi ceva? |
Quote:
Aaa ... si mai este nevoie de cel putin o curba pe pista ... |
Quote:
si cred ca ar fi de apreciat un FWD care sa faca drifting, mai mult sau mai putin, comparativ cu un RWD daca reusesc sa repar cutia la fiat...ma bag la drift |
Quote:
|
Ca in orice competitie de drift exista una sau mai multe portiuni de jurizare ale traseului, nu pe toata lungimea acestuia (sunt multe zone de acceleratie).
Traseul va fi stabilit de catre piloti profesionisti, pe 1-2-3 viraje cate cred ei de cuviinta astfel incat sa fie un compromis intre viteza, drifturi si siguranta. Va garantam ca o sa fie concurs adevarat de drift. Corect, drift prin definitie se face cu o RWD. Insa eu cred ca oricine, cu orice masina poate participa la acest eveniment. Nu de multe ori masinile FWD au fost derapate controlat mai bine decat cele RWD. Conteaza sa participati, nu neaparat cu ce. |
8) 8)
abia astept sa vedem c iese! |
daca vreti sa fie concurs de drift adevarat...atunci masinile FWD nu au ce cauta in competitie. masinile FWD nu fac drift....ci "ass draging".
|
Quote:
|
cu HONDA NSX ,o sa ma fac de rusine?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning