![]() |
Ford Mondeo 2.0TDDI
6 Attachment(s)
-FORD MONDEO 2.0 tddi -90cp 183.000km, an fabricatie 27dec2001, inmatriculat 2002
-4 geamuri electrice cu impuls, oglinzi electrice incalzite heliomate, parbriz fata/spate incalzite electric, scaun sofer reglabil electric pe inaltime, reglaj lombar scaune fata, proiectoare -6 airbag-uri, 2 fata, 2 cortina, 2 lombare -jante rial 17" cu cauciucuri goodyear excelence 205*50*r17 -climatronic, radio cd original, momentan montat un mp3 player+usb jvc -inchidere centralizata din telecomanda-usi+geamuri+deschidere portbagaj -cotiera centrala fata/ spate, volan/schimbator, cotiera imbracate in piele, -volanul reglabil inaltime+adancime -are volanta schimbata +kit-ul de ambreej luk'a PRET 5900E, accept schimburi cu masini mai ieftine, pana in 3000+diferenta |
Re: Ford Mondeo 2.0TDDI
salut..te intereseaza? https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...an-2001-a.html
da-mi un telefon sau pm sa vorbim.. |
14 Attachment(s)
Anunt in continuare valabil, pretul ramane tot 5900E...negociabil doar la fata locului.
-sunt interesat de schimburi cu masini mai ieftine ne/inmatriculate + diferenta |
Valabil in continuare, accept schimburi cu variante mai ieftine+diferenta, de preferat benzina.
|
Anunt valabil, schimburi cu variante mai ieftine+diferenta, de preferat benzina
|
uP pentru schimburi cu masini mici...mici...mici...
|
Anunt valabil, accept schimburi cu masini mai ieftine,
|
UP!?!, schimburi
|
upp upp!!
|
Salut, te intereseaza un schimb cu masina mea?
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...7-audi-a3.html |
Quote:
In continuare anunt valabil la pretul de 5900 negociabil pentru persoanele interesate, accept variante mai ieftine+diferenta. |
Valabil si astazi pentru ca are consum bun ... si inca vrem variante ...
|
DE VANZARE...cred ca se accepta si variante...un volan+4roti=5800E
|
ofer 4000
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning