![]() |
Battle || Clio RS x12
13 Attachment(s)
...sper k astia suntem toti ..adikca 12
am pus numele userilor la lucrari dar ei sunt: 1.ady9005 2.alex-maxx 3.Barum 4.BMWfan 5.Cata55 6.Frost_dani 7.George GMN 8.L33L00 9.Maf 10.Mishu-f 11.Most Wanted 12.Ra2 13.Original Renault Clio RS (masina in original) done ;) - tng |
Re: BATTLE || Clio RS x12
INDICIU:...dk deschideti poza care va place si incercati sa o salvati va apare cu numele userului...deci o sa stiti pe cine trebuie sa votati
akm sunati-va rudele sa va voteze :D ...bafta!! sry de neintelegere ...dar stiu k sunteti baieti destepti si va dati voi seama cum e treaba |
sau daca tineti cateva secunde cursoru pe poza(fara sa apasati), apare pe langa alte detalii... si numele pozei adica nick`u participantului :-)
|
yo mam votat p mine:)
|
lasa-i mane sa deschida poza sa vada detaliile :P
|
votat BMWfan...pe buna dreptate...nu prea am ce sa argumentez, pur si simplu cea mai buna ;) si ca idee si ca realizare
|
da nici nu trbuia sa pui numele,adica eu de aia nu am pus numele ca am zis ca facem cu lucrarea 1 ,lucrare2
|
am votat alex-maxx --->prea tare masina
Da nu inteleg ce e cu bordu ala? |
alex_maxx te-am votat imi place ideea...desi ar fii trebuit sa mai lucrezi la detalii ;)
|
multam man....stiu k nu e foarte reusita!....e prima masia dupa o pauza destul de mare! si abia dupa am mai invatat niste chestii dar nu am mai avut timp sa retushez
|
@evo007...bordul ala a fost un experiment...si mi-a placut cum a iesit asa k l-am lasat!
|
bah da vau iesit misto de tot.. greu de ales un castigator...
l-am votat p ady9005 |
alex_maxx ai votul meu! Superb lucrat!
|
pe locu 2 la egal cu ra2 nu e rau :D
|
Quote:
dar e de retinut si la urmatorul dk o sa il fac eu ..asa o sa il fac! last edit....orkm lucrarile se fac publice la topicul Chalenge...si dk chiar vrei sa trisezi poti sa spui care e lucarrea ta |
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning