![]() |
Golf GTI Edition 30
6 Attachment(s)
Volkswagen celebreaza 30 de ani de Golf GTI, cu o versiunea speciala, denumita "GTI Edition 30". |
Re: Golf GTI Edition 30
interesanta masinutza :D
|
Ce fain e schimbatorul de viteze,zici ca e o minge de golf.
|
misto tare!!! pretu e acelasi?
|
daca faceau si plafonu,capota si portbajul negru era si mai belea!..merge si asa :)
|
frumoasa /........................
|
belea mashina ... :D:D:D
|
is naspa gentile cas negre in rest ii beton.schimbatorul in forma de minge de golf ii misto.
|
ii tare frumusica. :D
|
Frumoasa masina oricum.....Nu e mare diferenta fata de GTI-u normal inafara de cativa cai in plus si interioru un pic schimbat:-)
|
Misto....parerea mea e ca nu prea dau bine jentile alea negre pe ea...da asta e doar parerea mea....in rest...crescuta cu inca 30 de calutei.....e ceva
|
imi place mai mult decat un golf gti simplu fiindca are 30 cai in plus:-) si interiorul mai frumos.ce sa zic...e misto:lol:
|
e foarte tare masina mai ales culoarea jantelor care se potriveste de minune cu culoarea rosie a masinii...
Avand in vedere ca este o masina limited edition pot spune ca este mai tare si mai scumpa decat un GTI simplu...este mai individualizata decat celelalte GTI-uri;) |
Frumoasa foc ..
|
jentile ii dau un aspect mai agresiv vopsite in negru si ....schimbatoru ala te face sa crezi ca esti la golf :D
marfa..... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning